Strankinje oduševljene prirodnim ljepotama, ali i Hrvatima: 'Zašto su tako zgodni?'

Strankinje oduševljene prirodnim ljepotama, ali i Hrvatima: 'Zašto su tako zgodni?'

Ugodno iznenađena ljepotom Hrvata, jedna strankinja je htjela to podijeliti s korisnicima na Redditu: "Zašto su Hrvati tako zgodni? Ne tražim partnera, ali ne može se ne primijetiti koliko su muškarci iz Hrvatske visoki i privlačni! Mislim da nikad nisam bila u zemlji s toliko zgodnih muškaraca na svakom koraku. Nije baš pitanje, ali samo sam htjela reći: 'Bravo Hrvatska što stvarate tako izvrsne muškarce."

Na to se nadovezala još jedna strankinja te je napisala: "Upravo sam razgovarala sa svojom prijateljicom lezbijkom koja je rekla da primjećuje da ima sve više Hrvata koji se ističu, trude se što bolje prezentirati. Obično vidim samo frajere u trenirkama s Timberland čizmama."Hrvati su bili oduševljeni komplimentom strankinje pa su joj odlučili otkriti gdje su najzgodniji muškarci u Hrvatskoj: "To je uglavnom u Dalmaciji, u sjevernoj Hrvatskoj smo više kao hobiti, a Zagorje je The Shire."

"Mediteranska klima + dinarska genetika = zgodni muškarci", kratko je napisao jedan muškarac, a prenosi Net.hr. 
Neki su naveli i druge krajeve: "Vjerojatno ste bili u Dalmaciji. Treba otići u sjevernu Hrvatsku i vidjeti pravu mušku ljepotu. Svi naši sportaši su sa sjevera."Jedan muškarac je lijepo rekao zašto su Hrvati zgodni i lijepi: "Jer imamo lijepe žene koje su nas rodile."

"Mislim, rekao bih za sebe kao Hrvata da sam prilično zgodan, ali ima muškaraca koji su još zgodniji od mene. Ako naučite voljeti sebe, naučit ćete voljeti i druge, ali ovdje su najljepše djevojke koje sam ikad vidio, ruku na srce", dodao je drugi.

Još jedan je pohvalio lijepe Hrvatice: "Kad shvatiš kako su naše žene lijepe, muškarci im nisu ni do koljena."

1 Komentar:

Komentiraj članak