Što način osvajanja žene govori o  muškarcu: Postoji pet tipova!

Što način osvajanja žene govori o muškarcu: Postoji pet tipova!

Postoji pet osnovnih stilova flertovanja iz kojih možete zaključiti što muškarac želi od vas, zaključio je profesor komunikologije sa Sveučilišta u Kansasu Jeffrey Hall. Evo sljedećih primjera muške flertovske vrste:
1. Igrač

Kako ga prepoznati? Srest ćete se u nekom baru i on će totalno baciti oko na vas. Kliknut ćete na prvu, a on se nakon cijele večeri flertovanja sutradan vjerojatno neće javiti.

Njegov profil: Vjerojatno se upucava mnogim ženama, a s nekom uđe i u vezu. Ipak, teško da ćete njega natjerati na ozbiljnu igru.

Sviđaš li mu se stvarno? Nažalost, vjerojatno ne, ili pak malo. Ovi dečki vjerojatno pumpaju svoj ego, a tko zna, možda doma imaju curu koja ih čeka.

2. Fizikalac

Kako ga prepoznati? Njega ne možete fulati, on isijava seksualnom energijom jer se tako dobro osjeća u svojoj koži. On je ekspert i u tom da shvati tko ga hoće, a tko ne. Zato se ne gura gdje nije željen. Razgovor s njim često vrlo brzo prelazi u strastven poljubac.

Njegov profil: Ponekad ga je teško pratiti.

Sviđaš li mu se stvarno? Vjerojatno da, samo zbog njegovog čestog flertovanja teško da će veza biti na duge staze.

3. Iskreni dečko

Kako ga prepoznati? Srest ćete ga kod susjeda ili upoznati preko prijatelja. Česta greška je što ga se stavlja u kategoriju prijatelja, a on je samo dobro odgojen i ne želi forsirati. Ipak, očito želi biti u vašem društvu i razgovarati.

Njegov profil: Ide polako ali želi ozbiljnu mentalnu i fizičku povezanost.

Sviđaš li mu se stvarno? Da i želi ozbiljnu vezu!

4. Tradicionalni tip

Kako ga prepoznati? Pomislit ćete da je šovinist ili staromodan. On plaća večeru, odlučuje gdje idete, drži vaš kaput i nikako da napravi konkretan korak.

Njegov profil: Spor je ali traži čvrstu vezu. Ne flertuje često.

Sviđaš li mu se stvarno? Naravno. Dok napravi privi potez bit ćete malo stariji, ali on će biti siguran da ste vi ona koju želi.

5. Gospodin Ljubazni

Kako ga prepoznati? Teško. Većinom ne dejtati, niti izlaziti van. Ako ga ipak sretnete u mračnom kutu nekog bara, pomislit ćete da je njegov interes za vas čisto platonski.

Njegov profil: On će se potruditi samo oko nekog tko mu se sviđa.

Sviđaš li mu se stvarno? Jako mu se sviđaš, samo s njim neće baš biti romantike. On ne voli kako stvari funkcioniraju u ovom svijetu, pa samim tim ni ljubavne klišeje koje vi obožavate. Ipak, nakon prvog probijanja leda sve će ići lakše.

0 Komentara:

Komentiraj članak