Što muškarci ne govore ženama?

Što muškarci ne govore ženama?

Svi mladi muškaraci odrastaju uz vjerovanje da su žene misteriozna i nedokučiva stvorenja. Pripadnici jačeg spola, s druge strane, nikada o sebi ne misle kao o tajanstvenim i često ne razumiju zašto je vama ženama teško da ih ponekad shvatite. Ali ako već želite znati ...
Kada kažete da vam se partneri ne otvaraju i ne žele razgovarati s vama, oni jednostavno priželjkuju da shvatite koliko oni potiskuju svoje želje, bolove, strahove i ranjivost kako bi održali iluziju o muževnosti koja im je pripisana.

Muškarci se često ne otvaraju jer se plaše što će sve pronaći; plaše se da će otkriti neke svoje mane i da vam se više neće dopadati.

Muškarci, međutim, često komuniciraju i to vrlo izravno, ali žene ponekad ne mogu prihvatiti kako je jednostavno to što imaju reći.

Oni rijetko igraju igre - nisu toliko profinjeni za te stvari. Kada vas ne nazovu par dana nakon spoja - ili se plaše da ćete pomisliti da vas progone ili mu se ne sviđate. To je sve; nema treće.

Nervozni su koliko i vi kada je o seksu riječ; bez obzira što vi ne mislite tako. Žensko tijelo je za njih vječita misterija koju im nitko nije objasnio. Ne osjećaju se dobro ako nisu u stanju zadovoljiti vas u krevetu i pošto ne znaju kako se nositi s tim nezadovoljstvom oni to projiciraju na vas. Tužno ali istinito.

Muškarci su vrlo nesigurni kada je riječ o njihovom izgledu i o tome što žene zaista misle o njima. Zato im godi kada za njih činite male stvari poput odlaska s njim kod frizera, spremanja kave ili malog poklona u vidu knjige.

Oni nisu suptilna stvorenja. Vi mislite da kad se igrate sa svojom kosom da muškarac zna da vam se sviđa. Međutim on u to ne može biti siguran.

Muškarci se vole maziti i drže vas za ruku; možda čak i više od vas.

Oni vam žele udovoljavati jer znaju da ste mnogo zgodnije i ljepše nego što ćete to ikada priznati sebi; I nije im jasno (iako su zbog toga presretni) zašto vam se sviđaju.

Svari stoje ovako: Svaki dan ih, nesvjesno, spašavate na male, tihe načine. Pa zašto im onda malo i ne pomognete? Otkrijte im tajnu vaše misterije, recite im kako želite da vas vole i kako da vas vide - da vas ZAISTA vide.

0 Komentara:

Komentiraj članak