ŠTO KAŽU ZVIJEZDE? Škorpioni, Strijelci i Ribe imat će bogat društveni život, a Lavovi pamte i bolje dane

ŠTO KAŽU ZVIJEZDE? Škorpioni, Strijelci i Ribe imat će bogat društveni život, a Lavovi pamte i bolje dane

Pred Škorpionima je obilje zanimljivih društvenih zbivanja, društveni kalendar bit će popunjen i Strijelcima, a izlasci, zafrkancija s prijateljima i druge vrste društvenih aktivnosti ovoga tjedna privlačit će i Ribe. Vagama zaglavljenim u dotrajalu vezu prikladan je trenutak za prekid, a Lavovi će se susretati s poteškoćama na svakom planu, piše Tportal.hr.
Tanki živci prijete Ovnovima sukobom s partnerom. Ono što mu zamjerate nije vrijedno ljutnje. Ako se udvarate, ne budite napasni. Oprezno tempirajte iduća javljanja da ne izgledate očajni. Ne paničarite iskrsnu li pred vama neočekivane prepreke. Strpljenje, marljivost i zdrav razum pomoći će vam da ih brzo prevladate. Imate višak energije, ali ćete ga brzo potrošiti ako ne budete kontrolirali tjelesne napore.

Žele li da priča krene u pravom smjeru, Bikovi će se morati jače potruditi. Ne možete sve dobiti na pladnju. Vaš društveni život neće trpjeti provedete li poneku večer u krugu obitelji. Mudro ćete raspolagati novcem i redovno pronalaziti najisplativije kupoprodajne aranžmane. Ako se niste izvukli od obaveza, zasučite rukave i hrabro se bacite na posao. Budite aktivni rano ujutro i predvečer.

Blizanci, pozabavite se preprekama koje vam stoje na putu ka ljubavnoj sreći. Otvorite li srce pred simpatijom, postići ćete više no što predviđate. Prilikom izlazaka imat ćete nesreću da nabasate na nekoliko znanaca koji vas iscrpljuju. Da to spriječite, pohađajte mjesta koja inače izbjegavate. Napravite listu prioriteta i strogo je se držite. Ako ste obeshrabreni količinom posla, razlomite krupnije zadatke na niz manjih.

Vrijeme, ljubav i pažnja koje Rakovi poklone voljenom pokazat će se sjajnim ulaganjem. Vaš će odnos postati dugoročno čvršći. Željni društva i dobre zabave, doći ćete u doticaj s mnogim zanimljivim ljudima. Obratite pažnju na ono što vam govore. Doznat ćete nešto važno za profesiju. Nema potrebe da se namećete nadređenima ili poslovnim partnerima - vaša postignuća govorit će sama za sebe.

Lavovi, ako ste u sukobu s partnerom, učinite nešto nesvakidašnje za vaše pojmove. Sagledajte stvari s njegove točke gledišta i lakše ćete pronaći zajednički jezik. Širokim osmijehom i ljubaznom riječju postizat ćete više nego mrštenjem i zanovijetanjem. Prije no što povučete radikalan potez, dobro razmislite kamo bi vas to dovelo. Nemojte igrati na prvu loptu. Pričekajte da se ohladite.

Djevice, ako ste u vezi, poduzmite nešto neuobičajeno i osvježite zajedničku svakodnevicu. Pođite na novo mjesto ili preuredite svoj životni prostor. Prijateljski odnosi naklonjeniji su vam od ljubavnih. Pozovite ekipu i uživajte u opuštenom čavrljanju. Pokažite više smisla za timski rad i okrenite se grupnim projektima. Zajedničkim snagama možete postići daleko više.

Vage, prikladan je trenutak za okončanje dotrajale veze. I vama i dosadašnjem partneru to bi sada palo lakše nego inače. Povrh toga, vi ćete imati priliku brzo se utješiti novom ljubavlju, iako to ne treba igrati ulogu u vašoj odluci o raskidu. Težite li višem i bolje plaćenom položaju, dajte do znanja nadređenima da ste spremni za veću odgovornost.

Pred Škorpionima je obilje zanimljivih društvenih zbivanja. Uzbuđenja vam neće nedostajati. Slobodni će biti raspoloženi za sve vrste druženja udvoje. Onaj na koga ste bacili oko pokazat će se vrlo prijemčivim na vaše prijedloge. Ako vaše sposobnosti dosad nisu bile dovoljno zapažene, poslodavci će vas sada promotriti iz bolje pozicije. Napravit ćete korake prema povećanju redovnih prihoda.

Strijelci će se zanimati za ljude i zbivanja oko sebe, a društveni kalendar bit će im popunjen. Žudnja za pustolovinama mogla bi vas dovesti u nezgodnu situaciju. Ne ulazite u rasprave s članovima obitelji. Ispunite li obaveze na vrijeme, pritisak na vas će popustiti, a vi ćete kvalitetnije raditi. Trenutak je povoljan za zatvaranje ili reprogramiranje dugova. Uz malo sreće moći ćete okrenuti svježu stranicu.

Jarci, primijetite li da partnera nešto muči, budite nježni i suosjećajni. Dajte mu do znanja da vam se može povjeriti. Dokažite mu da uvijek može računati na vas. Ako ste solo, preuzmite inicijativu. Dragovoljno ćete se prihvatiti zadataka koji zahtijevaju umni angažman, ali ćete bježati od tjelesnih napora. S pravom, jer biste se brzo iscrpili i ostavili posao nedovršenim.

Trenuci provedeni s voljenim ispunjavat će Vodenjake neodređenom strepnjom. Okolnosti koje vam smetaju u vezi neće nestati same od sebe. Ne trošite energiju na gunđanje i poduzmite ono što je u vašoj moći da podignete odnos na zdravije noge. Novčana pitanja zaokupljat će vas više nego obično. Trenutno su izgledi za povoljne promjene mali pa se posvetite opuštanju i rekreaciji. Znat ćete kad nastupi trenutak za djelovanje.

Ribe će privlačiti izlasci, zafrkancija s prijateljima i druge vrste društvenih aktivnosti. Gdjegod se pojavili, bit ćete u centru pažnje. Pod Venerinim okriljem, slobodne Ribe neće mariti za razliku u godinama. Stvari se polako počinju zahuktavati. Nemojte da vas uplaši brz razvoj događaja jer na pomolu su pozitivne promjene. Nemate razloga za brigu o financijskom stanju. Pred vama se otvara niz mogućnosti.

Više pročitajte OVDJE.

0 Komentara:

Komentiraj članak