STIL MANEKENKE MAJE TOPIĆ: Izvučena je dobitna sedmica modnog suda

Manekenki iz Zagreba, Maji Topić izvrstan stil odijevanja je prava vodilja i njezino obilježje koje smo mi zamijetili i izdvojili nekoliko odjevnih kombinacija koji čine sedmicu dobitnog modnog suda.
Što je presudilo kod odabira  baš ovih odjevnih kombinacija? Svaki odjevni predmet uljepšava kompletni stil odijevanja, ne nameće se i nije suvišan kao što zna biti slučaj kod odijevanja gdje djevojke znaju u jednoj odjevnoj kombinaciji prikupiti sve odjevne predmete koji su trendi, a nisu spojivi.

Osmijeh kao modni dodatak

Odabrane boje izvrsno joj pristaju, a vruće hlačice su definitvino njezin komad odjeće jer joj odlično pristaju. Znamo da su  vruće hlačice poželjne i za dnevne i za večernje izlaske samo ih treba znati iskombinirati. Maja kod svake odjevne kombinacije nosi i osmijeh i zrači optimizmom što daodatno uljepšava dojam fotografije i kompletnog pogleda na njezin street style kao i na ovu prekrasnu čipkastu crnu haljinu u kojoj je prava diva. Osmijeh je općenito pravi modni dodatak, a Maja je s time itekako upoznata što je očigledno na fotografijama.

Nigdje bez traperica i starki

Izvrsna linija i visina dodatni su aduti ovoj manekenki koji joj itekako pomažu da joj različite odjevne kombinacije pristaju izvrsno i što je najvažnije Maja se zna nositi s odjećom. Uglavnom prati trendove i itekako zna što je in pa kod odjeće odabire svevremenski jeans, starke i kariranu košulju koji su bili u modi, još uvijek su u modi, a po svemu sudeći teško će izaći iz mode. Jer ipak, radi se o modnim komadima koji su jednostavni, prilagodljivi, nezahtjevni i stvoreni za sve generacije.

Jelena Hendić, foto: privatna arhiva

0 Komentara:

Komentiraj članak