Stibe Gabrić Jambo za PortalOko o dvjema optužnicama: 'Ja sam ti miran i vjerujem u svoju nevinost, a sud neka radi svoj posao!

Stibe Gabrić Jambo za PortalOko o dvjema optužnicama: 'Ja sam ti miran i vjerujem u svoju nevinost, a sud neka radi svoj posao!

Općinski sud u Metkoviću potvrdio je sredinom ovog mjeseca dvije optužnice DORH-a protiv bivšeg gradonačelnika Metkovića Stipe Gabrića Jamba. Optužnice se tiču dva odvojena slučaja, prodaje turističkog naselja u Kleku i 'Afere Suša'
No, Stipu Gabrića Jamba ove optužnice ne uznemiravaju puno.

"Prijatelju ja sam ti miran, neka sud radi svoj posao, a ja ću svoj. Vjerujem u svoju nevinost i u pravnu državu', kazao je bivši gradnačelnik Metkovića.

"Što se tiče Kleka, Vrhovni sud Republike Hrvatske je mene oslobodio krivnje, a ne može se suditi dva puta za isto djelo. To što sud u Metkoviću ili ne zna čitati, ili krivo tumače posotojeće dokumente, nije moj posao', jasan je bio Jambo.

Vezano za aferu Suša, Stipe Gbrić ima svoje viđenje situacije.

"Tereti me se da sam oštetio državni proračun u korist proračuna Grada Metkovića. Pa, čiji je Metković i čija je država? Stoljećima su kase bile negdje drugo, ili u Beogradu, ili Zagrebu ili sada u Bruxellesu. Optužuju me da sam oštetio proračun za 4,5  milijuna kuna, ma da je barem bilo 45 ili 450 milijuna", kazao je Jambo te dodao 'prijatelju, ja sam miran'.0 Komentara:

Komentiraj članak