STARLETE SE OBRAČUNALE S POLITIČARIMA ‘Kakav ste vi nivo kad morate plaćati za seks!’

STARLETE SE OBRAČUNALE S POLITIČARIMA ‘Kakav ste vi nivo kad morate plaćati za seks!’

Ava Karabatić, Maca Diskrecija, Mimi Oro i Tijana Ajfon imaju poruku za političare…
Nakon što je jedan srpski političar izvrijeđo predsjednicu parlamenta i poručio joj: “Marš u pi*** matetrinu” oglasile su se poznate starlete. Ava Karabatić, Maca Diskrecija, Mimi Oro i Tijana Ajfon održale su lekciju poznatim političarima o lijepom ponašanju.

“Pljuju starlete zato što će im, ako to ne rade, posao biti u krizi i narod ih neće voljeti. A polovica njih traži seks, nudi novac i ide po skrivenim apartmanima sa starletama. Kakav su oni nivo kad moraju plaćati za zadovoljstvo?! Oni nam nisu ni do koljena, već su tri nivoa ispod nas. Tko bi s njima bio? Ja ne bih ni za pare s njima bila. Ja spavam s muškarcima iz ljubavi, a za političare je Plavi most i one ispod njega”, poručila je Maca Diskrecija, piše srpski Kurir.

“Psovali su starlete što ulaze u reality showove, a iste mole da se nađu s njima i da šute. Tim psovanjem u Skupštini samo pokazuju slabost i svoj nivo, koji je daleko ispod našeg. Reality nije cirkus! Mi smo tu da ljudi pobjegnu od stvarnosti i da se smiju kad sjednu i gledaju nas na televiziji. A što dobiju kad gledaju njih”, pita se Tijana Ajfon.

“Nisam gledala kada se to dogodilo. Vjerojatno su se posvađali oko povećanja plaća, pa su se zbog toga tukli. To je nedopustivo, uvijek se tuku oko nečeg što je u vlasništvu naroda. Takvi su svi političari. Nije strašno to što se tuku, ali je žalosno što to ne čine zbog ideologije već zbog osobne promocije”, rekla je Ava Karabatić.

0 Komentara:

Komentiraj članak