Stalno vam se prazni baterija pametnog telefona? Ovo je savršeno rješenje za taj problem!

Stalno vam se prazni baterija pametnog telefona? Ovo je savršeno rješenje za taj problem!

Svaki proizvođač pametnih telefona nastoji pronaći "ultimativno rješenje" i u novi model ugraditi bolju, kvalitetniju, izdržljiviju bateriju, ali bez obzira na to problemi s pražnjenjem su i dalje noćna mora za sve korisnike...
Do sada se pojavio popriličan broj, što boljih što lošijih ideja koje bi u perspektivi mogle anulirati frustraciju (pre)brzim pražnjenjem baterije vašeg smartphonea, uglavnom je riječ o dodatnim punjačima kojima ćete moći "udahnuti novi život" svojem mobitelu.

O tome kakav ćete punjač odabrati odlučujete sami, ovisno kakav model, kojeg proizvođača koristite, koliki je inicijalni kapacitet baterije na vašem pametnom telefonu i o dodatnim, brojnim faktorima... Projekt koji je predstavio dizajner Tsing Chih-Hsien mogao bi osvojiti tržište iz više razloga; jednostavan je za korištenje, uvijek ga možete imati sa sobom i ekološki je prihvatljiv, što je u današnje vrijeme iznimno bitna stavka.

Stvarčica je nazvana "Mini power" i nije riječ o klasičnom punjaču za baterije pametnih telefona, nego o spremnicima koji u sebi imaju akumuliranu "energiju" dostatnu za dva, četiri ili šest sati normalnog rada pametnog telefona. Pritom je riječ o biorazgradivim kućištima koje nemaju plastike ili sličnih materijala koji bi mogli štetiti okolišu. Za svoj koncept Chih-Hsien je dobio prestižnu nagradu Red Dot Award, koja će mu osigurati zanimanje javnosti ali i potencijalnih ulagača.

Još uvijek je riječ o idejnom projektu i nije objavljeno kada bi se, po kojim cijenama i za koje modele pametnih telefona mogli početi proizvoditi i prodavati ovi malen, dodatni spremnici energije kojima ćete se spasiti o prazne baterije bez obzira gdje se nalazite i jeste li u mogućnosti napuniti istu.

0 Komentara:

Komentiraj članak