Srušio Fjodora i poručio Miočiću: 'Nakon   što uzmem pojas prvaka, Stipe ti si sljedeći!'

Srušio Fjodora i poručio Miočiću: 'Nakon što uzmem pojas prvaka, Stipe ti si sljedeći!'

Matt Mitrione priča je dana u svijetu borbi, u prvoj rundi je nokautom pobijedio je najboljeg MMA borca svih vremena Fjodora Jemjeljanjenka na Bellatorovom spektaklu u New Yorku.
Prvo je nahvalio ruskog legendarnog borca, a onda se sjetio UFC prvaka Stipe Miočića, piše Fightsite. 

Hvalio Fjodora i nakon borbe

O svom posljednjem suparniku Mitrione je birao riječi i nakon velike pobjede. “Fjodor je jako dobar borac i sjajna osoba. On nije najbolji teškaš svih vremena, on je sigurno najbolji MMA borac svih vremena”, rekao je Mitrione.

No, bivši igrač američkog nogometa apsolvirao je Fjodora i sad traži nove izazove. Zato je spomenuo Amerikanca hrvatskih korijena Stipu Miočića koji je UFC prvak u teškoj kategoriji.

“Trenutno se smatram najboljim teškašem svijeta. Bilo koji dan, ja sam taj. I reći ću vam nešto, ja jako volim Stipu Miočića, on je sjajan momak. Ovim putem mu želim reći da iskoristi ‘Ali Act’.

Nakon što je uzmem pojas Bellatorovog prvaka, obojica bismo trebali iskoristiti priliku i  organizirati borbu dva prvaka. Bila bi to sjajna borba, a odlično bismo i zaradili”, jasan je bio Mitrione.

Uskoro će proslaviti 39 godina, što nije malo za jednog borca. No, prvu borbu odradio je s 31 godinom. U profesionalnoj karijeri ima omjer od 12 pobjeda i pet poraza, a samo su mu dvije borbe u karijeri otišle do sudačke odluke, piše net.hr.

0 Komentara:

Komentiraj članak