SPOJ RUSTIKALNOG I FUNKCIONALNOG: Dubrovački hostel u koji trebate zaviriti! /FOTO/

Ako ne volite samoću apartmana i skupoću hotela, a ne usudite se ići u nečiju kuću preko Airbnb-a, jedno od rješenja za vaš godišnji može svakako biti i hostel.
Domagoj Jakopović Ribafish odabrao je pet dalmatinskih hostela u koje bi svakako trebali zaviriti. U top pet se našao i jedan dubrovački - Old Town Hostel koji se nalazi na adresi od Sigurate 7 u povijesnoj jezgri Grada. Pročitajte što je za punkufer napisao o njemu.

I sam backpacker, Mike Kustra je svojedobno obišao svijet počevši od New Yorka u kojem je odrastao. Kako mu je otac porijeklom iz Dalmacije, često je znao obilaziti rodnu grudu i vremenom se zaljubio upravo u Dubrovnik.

Nakon trekkinga po Himalaji, Tajlanu i Egiptu, Mike je pronašao oronulu zgradu u jezgri Dubrovnika, i odlučio da je to – to. Uz puno napornog rada, pomoći obitelji i prijatelja, svaki je kamen prevrnut i Old Town Hostel otvoren 2010. godine.

Sam hostel je pokušao biti moderan, ali i ne previše narušavati ljepotu stoljetnih zdanja koje ga okružuju.Spoj rustikalnog i funkcionalnog, u najljepšem gradu na svijetu, na korak od dubrovačke žile kucavice – za svaku preporuku!

0 Komentara:

Komentiraj članak