Soraja iz Big Brothera se bori za život nakon prometne nesreće

Soraja iz Big Brothera se bori za život nakon prometne nesreće

Srpska starleta Soraja Vučelić, koju je domaća publika imala prilike upoznati u reality showu ‘Big Brother‘ koji se vrtio na RTL televiziji, bori se za život.

Kako prenose srpski mediji, Soraja je doživjela strašnu prometnu nesreću na granici Srbije i Albaniije te se sada nalazi u teškom stanju.

Ima polomljena rebra, a pojavilo se i unutarnje krvarenje zbog kojeg je prebačena u Hrvatsku na hitnu operaciju, piše Informer.rs.

"Liječnici se od subote bore Soraji za život! Ona je odmah poslije nesreće prebačena u jednu privatnu kliniku u Albaniji, gdje je operirana. Međutim, jučer joj se stanje pogoršalo i pojavilo se unutarnje krvarenje. Obitelj i prijatelji odlučili su da je na novu operaciju prebace u Hrvatsku", rekao je izvor za Informer.

Dodao je i da je Soraja vozila Mercedesov džip na koji je iznenada naletio kombi. Od siline udarca starleta je zamalo proletjela kroz vjetrobransko staklo. Ona je grudnim košem trenusla u volan, polomila rebra i povrijedila unutarnje organe, dodaje izvor.

"Automobil je u potpunosti uništen! Vatrogasci su morali Soraju i njezinu prijateljicu izvlačiti iz džipa. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta i zatekla je bez svijesti. Priključili su je na infuziju i odvezli u jednu privatnu kliniku. Liječnici su je detaljno pregledali i utvrdili da ima polomljena rebra, povrede vrata, pluća i abdomena, pa je operirana. Međutim, jučer se iznenada pojavilo novo krvarenje i mora ići na novu intervenciju", rekao je izvor za srpski Informer i dodao da će operacija trajati satima.

0 Komentara:

Komentiraj članak