SOLIDARNOST NA DJELU 2021. - „Ne dvoji, za drugog izdvoji!“

SOLIDARNOST NA DJELU 2021. - „Ne dvoji, za drugog izdvoji!“

Solidarnost na djelu je tradicionalna sabirna akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa
Solidarnost na djelu je tradicionalna sabirna akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa u kojoj se prikupljaju financijska i materijalna sredstva koja su namijenjena za najsiromašnije građane kako bi se doprinijelo ublažavanju njihova siromaštva i socijalne isključenosti.

Ovogodišnju, 49. po redu, akciju „Solidarnost na djelu 2021.“ provodimo pod motom „Ne dvoji, za drugog izdvoji!“. Akcija je započela 8. listopada, a Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik provodit će je do kraja studenoga 2021. godine na način da će se pojačano prikupljati novčane donacije i osnovni prehrambeni proizvodi: brašno, ulje, riža, šećer, sol, tjestenina, riblje i mesne konzerve, mlijeko, keksi, slatki namazi, juha u vrećici.

U svakodnevnom radu susrećemo se sa sve većim brojem osoba u potrebi za zadovoljavanjem najosnovnijih životnih potreba. Često nismo u mogućnosti svima pomoći, stoga Vas pozivamo da se priključite ovogodišnjoj akciji ''Solidarnost na djelu'' i malim nesebičnim odricanjem učinite veliko humano djelo za one u potrebi.

Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik za ovu akciju otvorilo je poseban žiro račun te pozivamo sve zainteresirane koji žele doprinijeti da uplate novčana sredstava do 30. studenog 2021. godine na broj:
IBAN: HR2224070001500015126
MODEL: 00
Poziv na broj: 49
OPIS PLAĆANJA: Solidarnost na djelu 2021.

Nadamo se prepoznavanju vrijednosti ove humanitarne akciji i podršci iste. Crveni križ Dubrovnik bit će vam zahvalan na svakoj pomoći i podršci, u ime onih kojima ćete svojom donacijom bar malo uljepšati život.

Od srca vam HVALA, ŠTO NAM POMAŽETE POMAGATI!

 
SOLIDARNOST NA DJELU 2021.

SOLIDARNOST NA DJELU 2021. PortalOko.hr

0 Komentara:

Komentiraj članak