SKIPERICA O PERNARU 'On je rasist i sociopat, citira Hitlera i mrzi Židove, upija sve najgore na internetu'

SKIPERICA O PERNARU 'On je rasist i sociopat, citira Hitlera i mrzi Židove, upija sve najgore na internetu'

Skiperica Lexi proteklih mjeseci plovi na jedrilici s Ivanom Pernarom kojega je ukrcala kako bi joj bio od pomoći, a ona ga istovremeno uči vještini jedrenja. Na svom blogu redovno piše o svojim dogodovštinama koje su u posljednje vrijeme uključivale i Pernara.

No sada je objavila kako Pernar 'mora ići' s jedrilice jer nije zadovoljna njegovim ponašanjem za kojega kaže kako nije dobar mornar, ali još gore, kako je rasist i sociopat.  

"Moj član posade, koji stalno govori o traženju “istine” i ne slikanju svijeta ružičastim naočalama, crvena pilula dobra, plava tableta loša, želi da ga slikam u dobrom svjetlu i učinim da izgleda dobro. Želi da u čamcu sakrijem istinu i stvarnost zajedničkog života i učinim da on izgleda dobro za svoju zemlju. Želi da mu pomognem u upravljanju odnosima s javnošću i slikam ga u dobrom svjetlu. Uvjerava me da je u njegovoj kulturi postupiti drugačije nezamislivo nepristojno, bila bih loša osoba da otvoreno govorim o njemu. 'Istina mora biti pozitivna i da ga prikažem u dobrom svjetlu, nema drugog načina' - uvjerava me", zapisala je Lexi i dodala da takva 'politička korektnost' ne priliči njoj samoj.

'Moj član posade je divlji RASIST! Totalno protiv crnaca i antisemit, i zastupa 'bijelu snagu'.

Puno rečenica počinje sa izjavama poput: 'u blizini crnaca se nikada ne možeš opustiti', 'židovi su krivi'. Dodaje i kako Pernar često citira Hitlera sa rečenicama poput 'Hitler je govorio...', ili 'Hitler je treba završiti situaciju', 'Holokaust je samo židovska propaganda' i slično. Osim toga Pernar je govorio i kako je 'ropstvo samo crnačka propaganda' i da su ljudi 'korisni alati'.

"DA…! to je istina… moj član posade je divlji rasistički sociopat koji voli naciste. Kad god se nečemu smije na svom telefonu ili računalu, naučila sam ne pitati što je tako smiješno... jer će to biti najuvredljivije rasističke stvari koje možete zamisliti. Mislim da je Hrvatska to već znala. Dakle, osim što mi je lagao o svojim ekstremnim prehrambenim potrebama, skrivao je svoje sulude ideje i uvjerenja te činjenicu da je narcis", otkriva Lexi.

Kaže kako Pernar nije baš ni koristian kao član posade.

On stalno podbacuje, ne uspijeva. On nije baš koristan. Više tereta nego pomoći, više troškova nego koristi. Još uvijek moram sama odraditi 95% svih poslova jedrenja. Ne bavi se plovidbom, ne obraća pažnju, nije proaktivan i nije prisutan u trenutku, uvijek na telefonu ili izgubljen u vlastitim mislima, vrlo zadubljen. Gotovo da uopće ne primjećuje moje postojanje ili čamac", požalila se.

Zapisala je i kako Pernarov 'mozak ne obrađuje informacije ispravno, zbog čega mu ne može vjerovati'.

Za kraj je napisala kako u Pernaru 'nema mornarske krvi' zbog čega će ga iskrcati s jedrilice i njihovo zajedničko putovanje tu prestaje.

Njezinu ispovijest o plovidbi s Ivanom Pernarom u cijelosti možete pročitati OVDJE.

0 Komentara:

Komentiraj članak