SKANDALOZNO: Doktor preporučio pacijentici: Dva puta tjedno popu**** mužu!

SKANDALOZNO: Doktor preporučio pacijentici: Dva puta tjedno popu**** mužu!

Nesvakidašnji liječnički savjet primila je jedna pacijentica u SAD-u koja je trebala otići na gastroskopiju no bojala se to učiniti radi poriva za povraćanje. Liječnik joj je tada savjetovao kako da spriječi poriv, kazavši da dva puta tjedno oralno zadovolji muža
Državna liječnička komisija kaznila je kirurga  u Sacramentu, J. Petera Zegarra, zato što je pacijentici sugerirao da upražnjava oralni seks kako bi umanjila svoj refleks za povraćanje.

Naime, neimenovana pacijentica trebala se kod doktora Zegarra podvrći gastroskopiji, postupku kojim se cijev gura kroz usta do želuca. No, pacijentica je taj postupak odbijala i kirurgu rekla da ona i kod zubara, kad otvori usta, dobiva poriv za povraćanje, pa smatra da neće izdržati gastroskopiju.

Tada joj je doktor, u prisutnosti njezinog muža, predložio da bi 'dva puta na tjedan trebala oralno zadovoljiti svog muža, te tako vježbati i smanjiti svoj poriv na povraćanje, piše Huffington Post..

Komisija smatra da u ovom slučaju liječniku ne može biti obrana da se samo šalio, jer je bilo potpuno neprimjereno. Doktor Zegarra nije htio komentirati slučaj, ali agencija koja je zadužena za prigovore pacijenata na rad liječnika jako je zadovoljna što im se pacijentica uopće obratila. Smatraju da se ovakvi slučajevi moraju čuti. Inače prema CBS Sacramento, Zegarra je 'ovakav prijedlog dao pacijentici prije nekoliko godina', no sad je izašlo u javnost.

0 Komentara:

Komentiraj članak