SKANDAL NA EURU U HRVATSKOJ: Norveški rukometaši dijele gole slike svoje poznate kolegice

SKANDAL NA EURU U HRVATSKOJ: Norveški rukometaši dijele gole slike svoje poznate kolegice

Norveški rukometni savez potresa skandal izazvan ‘curenjem’ eksplicitnih fotografija poznate norveške rukometašice Nore Mørk (26).
I dok si je Hrvatska porazom od Švedske 35-31 u potpunosti zakomplicirala život na putu prema polufinalu, norveški rukomet potresa skandal.

Lijepoj norveškoj rukometašici i jednoj od najboljih norveških rukometašica uopće, slavnoj Nori Mørk hakiran je mobitel za vrijeme okupljanja ženske ekipe i s njega su skinute obnažene fotografije koje su počele kružiti među igračima muške reprezentacije koji se nalaze trenutačno u Hrvatskoj u Poreču na Europskom prvenstvu.

Također, eksplicitne fotografije kruže i među članovima Norveškog rukometnog saveza.

Mørk je hakiran mobitel još u listopadu prošle godine. Očajna Nora sprema tužbu i najavljuje odlazak iz reprezentacije. Da stvar po nju bude gora, eksplicitne fotografije završile su i na internetu.

“Bila sam skroz slomljena kad sam to doznala. To je moje okruženje i mislila sam da su to ljudi koji bi se trebali brinuti o meni, a ne mi zabijati nož u leđa. Jako sam razočarana. Savez je obaviješten da razmišljam o svojoj budućnosti u reprezentaciji i ne znam želim li biti dio kolektiva koji više štiti kolege koji su počinili seksualno uznemiravanje nego mene”, rekla je Nora Mørk u studenom norveškim medijima.

Izbornik muške norveške reprezentacije Christan Berge i kapetan momčadi Bjarte Myrhol izbjegavali su odgovarati na pitanja vezana uz ovaj skandal koji je odjeknuo rukometnim svijetom.

“To je nešto što ne trebamo raspravljati preko medija, nego mi međusobno u reprezentaciji. Tužni smo zbog svega. Razgovarao sam s njom i bio sam izravan kad sam joj rekao da je ovo sve plasirano u pogrešno vrijeme, usred prvenstva”, poručio je kapetan čije riječi prenosi norveški abcnyheter.no.

Izvor: net.hr

0 Komentara:

Komentiraj članak