Šest vrsta seksa za  samce

Šest vrsta seksa za samce

Postoje teorije da se samci seksaju više od osoba u vezi, a upravo zato većini su poznati ovi scenariji
To što niste u vezi ne znači da se ne seksate (bez obzira što vaši roditelji vjerojatno misle suprotno). A sve dok pazite na sigurnost i dok vi i partner pristajete na ono što slijedi, seks može biti prilično sjajna stvar.

Psotoji čak i teza da se u bilo kojem trenutku na svijetu seksa više samaca nego parova, iako još nitko to nije službeno potvrdio ni opovrgnuo.

A kao i kod seksa u vezi, i seks među samcima dolazi u različitim oblicima i formama. Ne postoji samo jedan ispravan način kako se trebate seksati, a vođeni tom mišlju donosimo vam  nekoliko situacija s kojima se vjerojatno možete poistovjetiti:

1. Nije tako sjajno kao što može biti

Ono kad nije loše, ali nemate potrebu ništa reći nakon svega. No nije vam žao, jer nije da ste s tom osobom u ekskluzivnoj vezi pa da bi se trebati zabrinuti.

2. Kad ste pijani

Vani ste, pijete, i što više pijete to biste više voljeli završiti u nečijem zagrljaju. Svjesni ste toga da vjerojatno nećete doživjeti najbolji orgazam u životu, ali s 'pijanim seksom' se nikad ne zna. Za mnoge ljude obično to i nije neko sjajno iskustvo, ali kad ste pijani, koketira vam se, napaljeni ste ili usamljeni, seks može biti baš ono što vam treba.

3. Kad biste željeli da preraste u nešto više

Radi se samo o seksu. I bio je to samo seks... neko vrijeme. Govorite sami sebi da se možete nositi s ovim 'bez obabveza' aranžmanom, no onda se odjednom nađete u situaciji gdje se ne želite razdvojiti od osobe nakon što sve (u krevetu, naravno) bude gotovo. Ili je želite vidjeti opet. Ili se želite maziti i pričati o smislu života. U svakom slučaju, priznajte sami sebi kad više nije riječ samo o seksu i razmislite što možete dalje poduzeti.

4. Kad završite s prijateljem

Moguće je da ste se vas dvoje ustvari trebali seksati još kad ste se prvi put upoznali, ali su stvari jednostavno krenule u drugom smjeru i postali ste prijatelji. I onda je bilo čudno učiniti nešto više, iako ste znali misliti o tome. Ili možda nikad niste o toj osobi razmišljali na taj način ali se jednostavno 'dogodilo'. Kako god, budite svjesni da seks može pogoršati situaciju između vas dvoje. Doduše, može se pokazati da je riječ bila tek o dobrom seksu, nakon kojeg nastavite prijašnjim putem. Ili shvatite da ste stvoreni jedno za drugo. Tko će ga znati.

5. Potpuno slučajno

Niste se planirali seksati. To vam nije bilo ni na kraj pameti. No ima tih večeri kad se stvari jednostavno dogode (niste čak obukli ni seksi/slatko rublje). Mogli biste odbiti priliku, no, s druge strane, kažete sami sebi da se jednom živi, pa se prepustite i uživajte.

6. Kad oboje znate da ne biste trebali to učiniti

Svako malo nađe se jedna osoba s kojom nipošto, nikad ne biste trebali spavati. Bilo da je to bivša od najboljeg prijatelja, vaš bivši, netko tko je u braku ili vaš šef. Uglavnom, znate da ne smijete spavati s tom osobom, a onda se, kao u filmu, stvari jednostavno nekako počnu razvijati i dok sami sebi govorite da ovo neće dobro završiti... već ste jedno na drugom! Nije se trebalo dogoditi, ali neka vam ne bude čudno ako shvatite da nimalo ne žalite zbog toga, piše Elite Daily.

0 Komentara:

Komentiraj članak