Šest Hrvatica otkriva šest seksualnih poza s kojima uvijek dosegnu orgazam

Šest Hrvatica otkriva šest seksualnih poza s kojima uvijek dosegnu orgazam

Svaka žena ima svoje omiljene poze u seksu u kojima najviše uživaju, ali najčešće je upravo jedna od njih dobitna kada je u pitanju orgazam. Ovaj put dame su nam otkrile uz koje poze svaki put dožive orgazam. Pročitajte njihova iskustva i možda ćete dobiti inspiraciju za vruće igrice sa svojim partnerom.
1. 'Volim pozu na boku u kombinaciji sa stimuliranjem klitorisa. Moj muž ga je često zaobilazio, ali onda sam mu doslovce zgrabila ruku tijekom seksa i pokazala mu kako da to radi.' - Ivana (31)

2. 'Možda će to zvučati glupo, ali volim voditi ljubav na stolici. Točnije, moj dečko sjedi na stolici, a ja sam na njemu. To mi daje slobodu da se krećem kako mi odgovara, a usput se držim za njegova ramena.'- Maja (39)

3. 'Sve varijacije misionarskog položaja. Omiljena mi je ona u kojoj stisnem noge jednu uz drugu što više mogu, na taj način partner svojim pokretima tijela dodiruje klitoris, a to me uvijek izludi.'- Sanja (28)

4. 'Pseća poza. Svaki put. Nenadmašna je. Izmjenjujem se između dvije varijante, one standardne i one u kojoj ležim na trbuhu. U drugom slučaju stavim jastuk ispod trbuha kako bih malo podigla guzu, onda je osjećaj još bolji.'- Sandra (35)

5. 'U pozi obrnute jahačice osjećam se moćno. Dečko leži na leđima dok ja sjedim na njemu okrenuta leđima od njegovog lica. On se uvijek žali da mi tako ne može vidjeti lice dok uživam. Naravno, priuštim mu i to, ali tek u drugoj rundi.'- Zrinka (29)

6. 'Volim sve poze, ali na kraju uvijek stavim svoje noge na muževa ramena. To je po mom mišljenju savršen kut za penetraciju, uvijek sam maksimalno opuštena u toj pozi i pustim muža da odradi svoje, a ja uživam.' - Martina (45)

0 Komentara:

Komentiraj članak