Seks vam je postao dosadan? Izađite iz kreveta i iskoristite potencijal ostalog namještaja

Seks vam je postao dosadan? Izađite iz kreveta i iskoristite potencijal ostalog namještaja

KREVET možda i je najudobnije mjesto za seks, ali definitivno nije najuzbudljivije.
Ako vam je seks u krevetu već pomalo monoton i želite se malo igrati u vlastitoj kući ili stanu, probajte iskoristiti drugi namještaj.

U tome će vam pomoći ekipa sa stranice "True Interior". Oni su napravili infografiku koja će vam pokazati koji je komad namještaja najbolji za seks. Uz to su ocijenili težinu izvedbe seksa na pojedinom komadu, ali i napisali detaljne instrukcije koje će vam pomoći u isprobavanju i eksperimentiranju.

U svojoj kući vjerojatno nemate viseću stolicu, ali na infografici ćete sigurno pronaći barem jedan komad namještaja koji i vi posjedujete.

Tako je jedan od čestih ukrasa u hrvatskim domovima stakleni stolić u dnevnoj sobi. "True Interior" vjeruje da će vas osjećaj hladnog stakla na leđima i toplog tijela iznad vas dodatno napaliti. To je, ujedno, i jedan od najnespretnijih komada namještaja što se tiče seksualne izvedbe i zahtjeva, naravno, jako čvrst stolić.

Ako imate dvorište skriveno od pogleda znatiželjnih susjeda i vrtnu klupu spremni ste za užitak na svježem zraku. Seks na vrtnoj klupi spada u srednje teški pothvat, a najbolji položaj je onaj u kojem žena prvo cijelim svojim tijelom legne na klupu, a zatim visoko digne guzu. Muškarac stoji između njezinih nogu i digne ih do svog struka tako da se žena samo ramenima i glavom dotiče klupu. U tom položaju muškarac ima punu kontrolu i može prodrijeti duboko u svoju partnericu.

Među namještajem na kojem možete uživati u vrućim igricama nalazi se još i radni stol, radna stolica, stolica za njihanje, kuhinjski šank i mnogi drugi komadi, a kako ih možete koristiti detaljno proučite u infografici.

0 Komentara:

Komentiraj članak