SEKS U MAGNETSKOJ REZONANCI 'Jedini smo koji su to uspjeli obaviti bez pomoći viagre'

SEKS U MAGNETSKOJ REZONANCI 'Jedini smo koji su to uspjeli obaviti bez pomoći viagre'

Bila je uzbuđena i nervozna, ali ne baš i napaljena, prisjeća se Ida Sabelis. Te subote ujutro kada je sa svojim dečkom putovala tri sata iz Amsterdama na sjever, do grada Groningena, na samom kraju Nizozemske. Tamo je razgovarala s tri znanstvenika u laboratoriju s magnetnom rezonancom (MRI) kada joj je nešto palo na pamet.

"Shvatila sam da sam jedina žena u prostoriji. Razmišljala sam, naravno da sam jedina žena koja je uključena u istraživanje o ženskom tijelu!", prisjeća se koliko ju je to iznerviralo.

Ida i njezin partner kao mladi par sudjelovali su u istraživanju u kojem su znanstvenici napravili slike unutrašnjosti ljudskog tijela tijekom seksa. Bilo je to 1991. kada su se Ida i Jupp poseksali u instrumentu za Magnentnu rezonancu (MRI).

Iako je bila jedina žena u sobi, upravo je ona pljesnula svog dečka po leđima i rekla: 'I hoćemo li to obaviti?' Ida je pristala da sudjeluje u ovom projektu jednim dijelom iz usluge, ali više zbog toga kao uslugu što je strastveni antropolog. Mladost je provela uglavnom u borbi za ženska prava, piše Vice koji je objavio priču o paru koji se pred znanstvenicima poseksao.

Kada su Ida i Japp legli goli u MRI stroj malo su prilagodili originalnu ideju po kojoj je on trebao biti na njoj te da u misionarskoj pozi obave što treba. "U ovoj pozi jedva osjećam išta. A i Jupp mi je bio pretežak u toj maloj cijevi", objasnila je Ida. Legla je leđima prema njemu, tri istraživača otišla su u sobu za upravljanje magnetnom rezonancom kako bi kroz debelo staklo promatrali što se događa. "Čujete li nas?", pitao je jedan preko mikrofona. Ida je odgovorila s -da, dok se Jupp hihotao.

Inicijator cijele ideje bio uporan

Cijelu ideju Idi je iznio Menko Victor 'Pek' van Andel, partner njezinog najboljeg prijatelja. U jednom telefonskom pozivu objasnio joj je kako je dobio ideju o vrlo posebnoj i originalnoj 'tjelesnoj umjetnosti'. Htio je napraviti fotografiju ženskog trakta tijekom seksa koristeći magnetnu rezonancu.

"To nikada nisu napravili. Nikada!", ponavaljao joj je Pek koji je Idi bio drag, ali i ekscentričan. Bila je skeptična, ali intrigirana. Pek, možda je bio ekscentričan, ali je bio medicinski istraživač i sudjelovao je u izumu umjetne rožnice.

Imao je pristup MRI uređaju, a akademsko-znanstveno okružje davalo joj je garanciju da od svega neće nastati porno uradak. U Labosu, kad asu ih smjestili u cijev magnetne rezonance, par je bio potpuno uvučen unutra, samo su im stopala virila.

Jupp se brinuo hoće li moći postići erekciju, no Ida mu je ubrzo otklonila svaku sumnju. Namjestili su i počeli uživati. S vremena na vrijeme začuli su instrukcije preko monitora, tada bi oboje prasnuli u smijeh. "Erekcija je u potpunosti vidljiva, uključujući korijen. Ostanite u tom položaju", rekao bi netko iz kontrolne sobe. Na to bi Ida i Jupp pokušali ostati ozbiljni i ležati što mirnije da se ne smiju dok je MRI ružio oko njih.

Kada magnetna rezonanca skenira to izgleda kao da kutija puna obručeva koji poskakuju i udaraju jedan u drugog, što proizvodi buku vjerojatno najveću među medicinskim instrumentima. Ida i Japp vodili su ljubav usred te buke, nakon 45 minuta dobili su uputu da 'završavaju', što su i učinili.

Iz stroja su izvučeni goli i oznojeni kao d asu izašli iz pećnice, obukli su se i požurili vidjeti slike koje su nastale. "Kada sam ih vidjela pomislila sam - aaa znači tako se uklapamo. Bile su prelijepe! Mogla sam vidjeti svoju maternicu, a tu je bio i Jupp, na mjestu koje sam poznavala samo iz vlastitog osjećaja, odmah ispod grlića maternice. Jasno su se vidjeli detalji, uključujući i mjesto gdje su se naši trbusi spajali. Bilo je toliko detalja da sam ostala bez teksta", opisala je Ida.

Više pročitajte OVDJE.

0 Komentara:

Komentiraj članak