SEDAM TRIKOVA KOJE MORATE ZNATI Evo kako si  možete  olakšati  život  dok ste u  kuhinji

SEDAM TRIKOVA KOJE MORATE ZNATI Evo kako si možete olakšati život dok ste u kuhinji

Saznat ćete kako trošiti manje ulja za isti učinak, kako spasiti stari kruh koji je tvrd kao kamen. Zatim tu je odličan način vrlo brzog čišćenja mrkve, originalna slastica s Nutellom.
Ovi trikovi su vrlo korisni i spasit će vas kod pripreme hrane nebrojeno puta:
 • Raspršivač ulja Jednostavno ulijte ulje u bočicu s raspršivačem kakvu možete kupiti na svakom koraku. Na ovaj način će vam doziranje ulja kod pripreme hrane biti puno jednoličnije, a i stavit ćete ga manje. Na primjer, ovaj trik je odličan kod pripreme palačinki.
 • Super slatke banane Ovaj način je odličan kada trebate vrlo zrele banane za pripremu, recimo, kolača, a nemate ih. Tada banane koje imate zapecite u pećnici dok ne pocrne - rezultat će biti fantastičan.
 • Spasite stari kruh ili pecivo Jednostavno ga obilato zalijte vodom pa malo zapecite u pećnici. Bit će kao svježe donesen iz pekare.
 • Osvježavajući jogurt Uzmite nekoliko vrsta voćnih jogurta, stavite ih na tanjur kao u videu (u obliku kružića) pa to zaledite. Dobit ćete odličan sladoled u obliku bombona. Osim toga, može vam poslužiti i za dekoraciju sladolednih torti...
 • Brzo čišćenje mrkve Sve što vam treba je čista žica za ribanje. S njom ćete očistiti mrkvu puno brže nego s nožem.
 • Originalna slastica s Nutellom Slamčicom napravite tunel u jagodi pa je napunite Nutellom pomoću šprice. Ovaj desert je gotov vrlo brzo, a oduševit će baš svakoga.
 • Uređaj za vafle ima i druge namjene Pekač za vafle ne mora služiti samo za to, bit će vam odličan i za pripremu slasnih sendviča. Na primjer, ispržite u njemu najprije nekoliko šnita slanine pa kriške tosta. Potom slažite na tanjuru sendvič - tost, slanina, jaje na oko, tost.

Izvor: 24sata.hr

0 Komentara:

Komentiraj članak