Scena s parkirališta podijelila korisnike društvenih mreža: Takvima treba oduzeti vozačku!

Scena s parkirališta podijelila korisnike društvenih mreža: Takvima treba oduzeti vozačku!

U više hrvatskih gradova, nedostatak parkirnih mjesta problem je koji svakodnevno muči brojne građane. Neki sretnici uspiju osigurati parkirno mjesto u garaži zgrade, no većina je osuđena na javne parkinge.

Logika nalaže da će se u takvim situacijama poštovati neka temeljna pravila poput korištenja jednog parkirnog mjesta po vozilu, no jednu osobu jasno istaknute bijele linije nisu spriječile da prati svoje srce i parkira onako kako joj se učinilo zgodno.

"Sad ga nitko neće lupiti vratima" napisano je u opisu fotografije objavljene u grupi Prometne zgode i nezgode na Facebooku.

Komentari ispod objave podijeljeni su na one koji vozača razumiju i one koji imaju svakojake ružne želje za njega. "Takvima treba oduzeti vozačku i poslati ih na ponovno polaganje ispita" i "Ovo je glup potez nekoga tko nema nikakvu socijalnu svijest" napisali su ogorčeni komentatori.

S druge strane, neki ne vide ništa sporno u ovakvom parkiranju.

"Tako i ja parkiram, pogotovo pred bolnicama ili vrtićima gdje babe ili stavljaju djecu otraga ili se one voze otraga pa mi cijepaju i oru i pleh a ne samo farbu kad otvori i još se zavali da se auto zaljulja" i "Kako su negdje uski parkinzi ni ne čudi me kad netko tako parkira" kažu podržavatelji. A jedan je korisnik ponudio i poprilično neutralnu opciju- "Možda nije do njega ako je parking bio pun i on zadnji uzeo slobodno mjesto".

0 Komentara:

Komentiraj članak