Šarić: Perasović je jamstvo bolje hrvatske košarkaške reprezentacije

Šarić: Perasović je jamstvo bolje hrvatske košarkaške reprezentacije

Dario Šarić predviđa kako će Hrvatska s izbornikom Velimirom Perasovićem biti bolja nego što je bila prošlo ljeto na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj.
"Možemo očekivati bolju Hrvatsku. Uspijemo li pojačati kemiju u momčadi i ići 100 posto možemo odigrati veliki turnir na idućem Europskom prvenstvu", rekao je Šibenčanin za španjolski AS.

Na posljednjem NBA draftu hrvatskog reprezentativca je izabrala momčad Philadelphije 76ersa pa pažljivo prati što se ondje događa.

"Pratio sam sezonu Sixersa i znam da nije bila dobra. No, imaju puno mladih i talentiranih igrača koji pokazuju da bi mogli biti važni u budućnosti. Također računaju i na igrače s budućih draftova. Vjerujem da ćemo u iduće dvije ili tri godine stvoriti dobru ekipu. Uvjeren sam u to."

Iako ga ugovor veže za Efes Pilsen i sljedeće sezone, nije uvjeren da će ostati u Istanbulu. Portal Eurohoops navodi da Šarić može turski klub napustiti ako netko plati 800.000 eura, koliko iznosi klauzula za raskid ugovora.

"Ne znam gdje ću igrati. Vidjet ćemo. Još uvijek nemam odgovor", zaključio je Šarić koji bi nakon nastupa na Eurobasketu mogao krenuti stopama suigrača iz reprezentacije, Bojana Bogdanovića i Damjana Rudeža, i pridružiti im se u NBA ligi.

0 Komentara:

Komentiraj članak