SAMBRAILO ŠOKIRANA Kažnjen pas čiji je gazda vršio veliku nuždu u parku

SAMBRAILO ŠOKIRANA Kažnjen pas čiji je gazda vršio veliku nuždu u parku

Zlatnog retrivera, čiji je vlasnik P.M. izvršio veliku nuždu u Bogišićevu parku komunalna inspekcija je kaznila na licu mjesta novčanom kaznom.

Rasnom psu Žući iz Gruža izrečena je jutros novčana kazna u iznosu od 10.000 kuna jer se njegov vlasnik olakšao na sred javne površine. Djelatnici Sanitata koji su se zatekli na licu mjesta reagirali su pravovremeno i uručili kaznu bahatom psu koji nije htio pokupiti izmet za svojim gazdom.

– Postupili smo prema važećim propisima i novom naputku gradonačelnika Vlahušića koji nam je omogućio veća ovlaštenja u osiguravanju javnog reda i mira. Imamo apsolutno pravo da izgredniku, u ovom slučaju psu Žući, na licu mjesta odredimo kaznenu mjeru i uručimo je odmah. S obzirom na to da se pas nije bunio nakon izrečene kazne, vjerojatno svjestan svoje krivice, nije bilo potrebe da ga privodimo u najbliži šinteraj, iako smo sada ovlašteni i za to, rekao nam je jedan od djelatnika Sanitata.

Žućo ima rok od sedam dana da iz svog džepa izdvoji sredstva za kaznu. Jedini koji je imao nešto protiv izrečene mjere bio je njegov vlasnik kome nije bilo najjasnije zašto mu kažnjavaju kućnog ljubimca.

– U tom trenutku sam čučao iza drveta i nisam najbolje vidio što je to moj kučak tako grozno uradio. Ali, obzirom na to da je kazna uručena njemu, bez moje suglasnosti, neka im onda on i plati, bio je kratak gazda ovog retrivera. /Krkljava Bubaić Bube/

0 Komentara:

Komentiraj članak