RUSKI GENIJALAC MALAHOV OTKRIVA: Očistite organizam od otrova za samo četiri dana!

RUSKI GENIJALAC MALAHOV OTKRIVA: Očistite organizam od otrova za samo četiri dana!

Genadij Petrovič Malahov je čuveni ruski iscjelitelj i autor iz oblasti narodne-tradicionalne medicine, koji živi i radi u gradu Kamensk-Šahiniskij nedaleko od Rostova na Donu. Do sada je objavio više od šezdeset knjiga, koje su prodane u preko trideset milijuna primjeraka i prevedene na više stranih jezika. Svojim knjigama želi motivirati ljude da upoznaju svoj organizam i da se sami liječe. Mnoge terapije, koje preporučuje u svojim knjigama, primjenjuje na sebi (urinoterapija, gladovanje itd.).

Ovdje predstavljamo njegov odličan i lak recept za čišćenje organizma lanenim uljem sa začinima.

Lan se smatra jednom od najstarijih pripitomljenih biljaka na Zemlji. Ljekovita svojstva malih sjemenki korištena su i za olakšavanje mnogih zdravstvenih tegoba te održavanje dobrog zdravlja.

 

Sjemenke lana sadrže vitamine B, C, E, fitosterole, te minerale kalcij, selen, bakar, željezo, cink, natrij, magnezij, fosfor i kalij. Lan sadrži linolnu (omega-6), oleinsku (omega-9), te palmitinsku masnu kiselinu, a više od polovice masnoća sadržanih u lanu, čini alfa linolenska kiselina (omega-3), što laneno sjeme čini najbogatijim biljnim izvorom omega-3 masnih kiselina (dvostruko većim od ribljeg ulja).

Recept Malahova za čišćenje organizma s lanenim uljem i začinima

Uzmite laneno ulje oko 50 ml. Dodajte prstohvat đumbira u prahu i prstohvat mljevenog crnog papra. Sve dobro izmiješajte i popijte ujutro na tašte. Ovo ulje treba pripremati i piti samo tri dana.

Ulje oblaže organizam iznutra, a začini pomažu da se izbace toksini. Nakon tri dana uzmite laneno ulje, ali bez začina i brižljivo ga utrljajte u kožu po cijelom tijelu. Ova masaža uljem se vrši radi potpunijeg izbacivanja toksina iz organizma.

0 Komentara:

Komentiraj članak