RODITELJI BIJESNI Profesor osmislio novu metodu protiv prepisivanja

RODITELJI BIJESNI Profesor osmislio novu metodu protiv prepisivanja

Luis Juarez Texis, profesor je iz Meksika koji je osmislio novu metodu discipline i sprječavanja prepisivanja studenata, doslovno fizičku prepreku. Ne radi se o odvojenim odjeljcima za studente, nego o kutijama koje im se nalaze na glavi, a imaju izrezan otvor kroz kojeg mogu disati i gledati u ispit, prenosi Večernji.
Ova je tehnika odvraćanja studenata od kršenja propisa podijelila mišljenja javnosti, izazivajući burnu raspravu na društvenim mrežama.
"Ovako Luis Juarez Texis ponižava studente. Kao roditelji zabrinuti za akademsko obrazovanje naše djece, molimo savezne i državne obrazovne vlasti i institucije da reagiraju. Tražimo da se spomenuti profesor sankcionira. Nadamo se da se ovakav tip nasilja neće ponoviti  te da će savezne i državne vlasti smijeniti ovog profesora koji ponizuje studente u prostoru koji je namijenjen za učenje", napisali su roditelji "kutijom discipliniranih" studenata. S druge strane, korisnici ne vide problem u spornoj situaciji i hvale ovakvu metodu te ju nazivaju "učinkovitom".

"Bravo majstore, odlična tehnika", "Brilijantno", "Povrijeđena su im prava? Naprotiv! Trebali bi biti zahvalni jer je sve ovo za njihovo dobro", samo su neki od komentara. "Bravo profesore. To bi trebali primijeniti svi profesori. Ocjene će napokon biti prema fer i sukladne znanju učenika. Oni roditelji koji se žale da profesori ne uče ništa njihovu djecu, najbolje je da ih ispišu iz škole tako da drugi dobiju priliku", napisala je jedna od korisnica. 

0 Komentara:

Komentiraj članak