REPORTERI PORTA LOKA U AKCIJI: U Neretvi kod Starog Mosta i Kravicama kod Ljubuškog snimili morske sirene

REPORTERI PORTA LOKA U AKCIJI: U Neretvi kod Starog Mosta i Kravicama kod Ljubuškog snimili morske sirene

– Znam da mi mnogi neće vjerovati, ni ja ne bih vjerovao da mi je ovo neko ispričao – kazao je Bojan, mladić iz Mostara koji je ipak odlučio ispričati što je doživio pod Starim mostom u Mostaru...

– Prije dvadesetak dana sam sa djevojkom došao ovdje da se uslikamo, u podnožju Starog mosta, da vidimo ovaj Stari most… – počeo je svoju priču Bojan, koja je zabilježena i na videu.

– U jednom trenutku sam se samo okrenuo prema rijeci Neretvi kad je ovdje, baš ovdje pravo, bilo je negdje oko 3 metra, ali veliki je rep bio – pomalo nepovezano je nastavio svoju priču iznijevši smjelu tvrdnju: “Mislim da je sirena!”.

Iako će se, naravno, mnogi samo nasmijati na ove tvrdnje, treba reći da su se u posljednjih 10-15 godina na više mjesta u svijetu pojavili ljudi koji tvrde da su vidjeli “morske sirene” za koje se, prema mitu, smatra da su pola djevojke – pola ribe.

Čak su se i neki stručnjaci, poput morskih biologa dr. Paula Robertsona i dr. Torstena Schmidta, prije dvije godine upustili u istraživanja nakon nekih naznaka da su zaista možda pronađeni ostaci “čovjekolikog morskog bića” za šta se ne zna precizno šta je, a koje je možda poslužilo za stvaranje mita o sirenama.

Nakon Mostara video uradak napravljen na  vodopadu Kravice kod Ljubuškog. I u ovom videu, baš kao na prethodnim vide se ogromne peraje a do danas nitko nije dao pravo objašnjenje o čemu se radi.

Pogledajte video prilog pa sami pokušajte odgonetnuti o čemu se radi.

0 Komentara:

Komentiraj članak