RAZOČARAO TRENERA Ante Rebić žestoko kažnjen zbog svog ponašanja

RAZOČARAO TRENERA Ante Rebić žestoko kažnjen zbog svog ponašanja

Nikakvih vijesti o ozljedama ovog dvojca nije bilo tako da izgleda kako je Hutter na ovaj način odlučio poručiti igračima da lošu igru više neće tolerirati, piše Večernji
Ante Rebić preko tjedna razočarao je svog trenera Adija Huttera nezalaganjem i lošom igrom protiv Strasbourga (izgubili 1:0) u doigravanju za Europsku ligu.  

Nakon utakmice Hutter je javno prozvao Rebića. 

 - Ako želi ovdje ostati, onda će se morati ponašati primjereno onako kako ja to tražim od svakog igrača ovog kluba. Dakle, morat će mi radom i zalaganjem na terenu pokazati da na njega mogu računati. Ako pak želi otići, vrata su mu otvorena. Snaći ćemo se mi i bez njega - rekao je trener Hutter. Osim Rebića, ljutiti Hutter na poluvremenu utakmice s Francuzima iz igre izvadio i Srbina Mijata Gaćinovića, a koliko im je zamjerio lošu igru Hutter je pokazao danas.  

Eintracht u drugom kolu Bundesligu od 16 sati gostuje kod Red Bull Leipziga, a naš reprezentativac i Gaćinović nisu se našli ni na klupi za pričuve.  Nikakvih vijesti o ozljedama ovog dvojca nije bilo tako da izgleda kako je Hutter na ovaj način odlučio poručiti igračima da lošu igru više neće tolerirati.  

0 Komentara:

Komentiraj članak