RAVNOPRAVNOST NA DJELU Završila u zatvoru jer je tražila od supruga da pomaže oko kućanskih poslova

RAVNOPRAVNOST NA DJELU Završila u zatvoru jer je tražila od supruga da pomaže oko kućanskih poslova

Valerie Sanders iz Cattericka u Velikoj Britaniji je završila u zatvoru jer je tražila od supruga da usisava, očisti vrata i da ne ide toliko često u teretanu, piše 100posto.hr

„Nikada u životu nisam radila nikakve probleme, a policija me uhitila i strpala u zatvor kao kakvog kriminalca“, požalila se The Sunu .


„ Ostavljala sam suprugu poruke da malo počisti naš dom, a onda su se pojavila dva policijska kombija i četiri policajca te sam dobila prijavu zbog prisile i kontrole „, kaže Valerie. Nakon 14 mjeseci krajem lipnja slučaj je odbačen uoči početka suđenja. 

Valerie je supruga Michaela (58) upoznala 2012. godine te su se vjenčali dvije godine kasnije. Cijeli slučaj su policiji prijavili djelatnici burze rada. Primijetili su da je Michael vrlo lošeg raspoloženja, a on im je onda rekao da je za to kriva njegova žena. Michael je prije radio kao čuvar u zatvoru, a kasnije se oduševio bodybuildingom.

„Ja sam radila, a on je cijele dane boravio u teretani. Ako nije bio u teretani, onda je satima prao svoj automobil. Nisam ga gotovo nikada viđala“, kaže Valerie. Tvrdi kako nije kontrolirala muža, već ga je molila da malo počisti dom jer imaju dva psa. Michael pak tvrdi kako mu je Valerie prigovarala da previše vježba.

"Nije joj se svidjela dijeta na kojoj sam bio. Morao sam uzimati Viagru, a ona nije dala da joj dođem blizu. Nije joj se sviđalo što perem svoj auto. Ostavljala mi je poruke da moram čistiti. Na kraju sam se od svega osjećao bolesno", kaže Michael.

Vlasti kažu kako smatraju da je bilo dovoljno dokaza da je Valerie kontrolirala muža, no nakon što je ključni svjedok odustao, morali su i oni. Valerie je dobila dvogodišnju zabranu prilaska, a par se sada razvodi. 

0 Komentara:

Komentiraj članak