Puljak i Ivošević o skandalu oko eksplicitnih poruka: 'Ovo je najgnjusnija stvar!'

Puljak i Ivošević o skandalu oko eksplicitnih poruka: 'Ovo je najgnjusnija stvar!'

Večernji list objavio je kako je otkrio skandal u kojem su upleteni najbliži suradnici Ivice Puljka, Bojan Ivošević i Luka Baričić.

Naime, objavljene su prepiske prepune eksplicitnog sadržaja između Baričića i djevojke Aleksandre iz Srbije. On isto tako djevojku nagovara da spoji svoju maloljetnu sestru s Ivoševićem.

O cijelom skandalu na Facebooku se oglasio Ivica Puljak čiju objavu prenosimo u cijelosti:

"Upravo sam saznao informaciju da je Luka Baričić, bivši gradski vijećnik stranke Centar i osoba s invaliditetom žrtva odvratne prevare na internetu koju će sutra prijaviti policiji. Naime, nepoznata osoba ili više njih otvorili su lažni profil na aplikaciji za upoznavanje te su se lažno predstavili našem vijećniku koji je na te poruke odgovarao eksplicitnim sadržajem, uvjeren da je u kontaktu s osobom u koju može imati povjerenja te koja je razvila emotivan odnos prema njemu.

Ovo je najgnjusnija stvar koju sam ikada doživio u politici i jasno mi je odakle dolazi. Luka Baričić je osoba s invaliditetom, a "ljudi" koji su ovo izveli iskoristili su najranjiviju temu kako bi politički profitirali, a to je seksualnost invalida.

Ovakve sofisticirane i organizirane akcije nas neće spriječiti da u Splitu provedemo ono što smo naumili - uvođenje reda na svim razinama.

Dapače, daju nam još više snage da se borimo protiv najmračnijih među nama. Naš cilj nikada nije bilo bavljenje politikom da bismo si ispunili životne ambicije, nego da bismo iz hrvatske politike na svim razinama maknuli ljude kojima je povezanost s kriminalom normalna stvar. Sutra ćemo na konferenciji za novinare izvijestiti javnost o svim detaljima ovog slučaja", napisao je Puljak.

Na svom Faeebook profilu oglasio se i Bojan Ivošević.

"Izašao je tekst o mom kolegi koji je u privatnom razgovoru, s jednom kako je mislio curom, slao neke privatne slike i razmjenjivao određene poruke, pa čak i da bi je uvjerio da dođe izmišljao razgovor sa mnom. Ispalo je da se radilo o prevari gdje su njega koristili za doći do mene, odnosno emocionalno ucjenjujući njega pokušali doći do mog eksplicitnog sadržaja preko priče o sestri koja se zanima za mene, a onda nakon dva dana postane maloljetna.

Važno je napomenuti da suprotno tvrdnjama jednog medija ne postoje nikakve eksplicitne slike niti snimke koje sam ja poslao ili na kojima sam ja te je također pogrešno navedeno kako je dotična osoba prekinula komunikaciju već suprotno ja sam prestao odgovarati. Nakon čak sedam njegovih zamolbi da uopće komuniciram s dotičnima kako bi ga ta cura posjetila u Splitu ništa osim sprdanja na tu temu nisu dobili premda su jasno tražili i ciljali da se priča o sexu i šalju slike.

Cijelo kazneno djelo sigurno nema nikakve veze s jednim parkingom o kojem je također isti novinar imao "ekskluzivne" kasnije utvrđeno montirane (prekrajane) snimke. Niti je jedan zaposlenik gradske uprave koji nije u dobrim odnosima s nikakvim upraviteljem nikakvog parkinga već dva dana po kavama pričao o navedenom. Otpilat ćemo vam do zadnjeg stupića gdje ste pljačkali građane. Do zadnjeg", poručio je Ivošević.

O cijeloj aferi kratko se oglasio i Baričić koji je napisao kako je žrtva prevare i za sutra najavio konferenciju za medije, donosi RTL.

1 Komentar:

Komentiraj članak