PROVJERITE: Radno vrijeme trgovina za Uskrs

PROVJERITE: Radno vrijeme trgovina za Uskrs

Na Veliki četvrtak, Veliki petak i Veliku subotu trgovine rade normalno. Na sam Uskrs su zatvorene dok će na Uskrsni ponedjeljak biti otvorene samo neke, kao i pojedine u sklopu šoping centara

Radno vrijeme  objavili su iz 24sata.hr. 

 

KONZUM Njihove trgovine uglavnom će raditi po normalnom radnom vremenu u sve dane osim nedjelje i ponedjeljka kada će biti zatvorene. Radno vrijeme za konkretnu lokaciju koja vas zanima možete pronaći OVDJE.

LIDL I njihove trgovine bit će zatvorene na sam Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, ostale dane rade uobičajeno, a više detalja o radnom vremenu, ovisno o lokaciji na kojoj živite, pogledajte OVDJE.

SPAR i INTERSPAR Njihove trgovine bit će zatvorene u nedjelju dok će u ponedjeljak raditi skraćeno, ovisno o lokaciji. Informacije kako koja trgovina radi potražite OVDJE.

 

KTC 'KTC je jedini trgovački lanac koji od početka 2020. godine ne radi nedjeljom, blagdanima i praznicima', priopćili su. Ostale dane rade normalno.

DM Na Uskrs ne rade dok će na Uskrsni ponedjeljak biti otvorene poslovnice koje su u sklopu šoping centara, ostale su zatvorene i taj dan.

KAUFLAND 'Sve trgovine Kauflanda bit će zatvorene na sam Uskrs, u nedjelju 17.4., kao i na Uskrsni ponedjeljak 18.4.2022. te će tako svi zaposlenici imati dva neradna dana, a sve kako bi uskrsne blagdane mogli provesti u krugu svojih obitelji, rekli su nam u Kauflandu.

BAUHAUS Na njihovoj internetskoj stranici piše da u subotu rade do 14 sati dok su im prodajni centri u nedjelju i ponedjeljak zatvoreni. 

PLODINE Na njihovoj internetskoj stranici nema podataka vezanih za radno vrijeme tijekom blagdana. Pokušali smo tu informaciju saznati telefonskim putem, ali nam se u više njihovih trgovina nitko nije javljao na telefon. Uz lokacije svake trgovine navedene na njihovoj stranici piše da svaki dan u tjednu rade do uglavnom 22 sata. No, rade li doista tako i za blagdane najprije ćete saznati pitate li ih ovih dana dok ste u kupovini u lokalnoj njihovoj trgovini.

BIPA Rekli su nam da sve dane do nedjelje rade normalno, na Uskrs su zatvoreni, a na Uskrsni ponedjeljak pojedine njihove trgovine rade skraćeno, a neke su zatvorene, ovisno o lokaciji. One u sklopu šoping centara su u ponedjeljak otvorene.

MÜLLER Njihove trgovine na Uskrs su zatvorene dok na Uskrsni ponedjeljak rade ili skraćeno ili normalno, ovisno o lokaciji. Provjerite kako radi poslovnica u vašoj blizini OVDJE.

PEVEX Sve njihove trgovine u subotu rade do 18 sati, a u nedjelju i ponedjeljak su zatvorene.

0 Komentara:

Komentiraj članak