"Proljetni popust" u teatru za nagrađivanu Alabamu

"Proljetni popust" u teatru za nagrađivanu Alabamu

U svojoj osnovi, riječ je o snažnoj drami o nasilju jedne velike države nad malim državama – drama o klasnom nasilju koje se brutalno provodi i cirkulira na makro i mikro razinama neoliberalno kapitalističkog društvenog ustroja.
20. svibnja u goste dubrovačkom teatru dolazi predstava "Alabama" u produkciji Kazališta Virovitica. Komad Davora Špišića režirao je Dario Harjaček, a iz Kazališta Marina Držića poručuju kako su ulaznice za ovu izvedbu snižene na 40kn kao "proljetni poklon" sugrađanima u nizu najavljenih gostovanja!

U svojoj osnovi, riječ je o snažnoj drami o nasilju jedne velike države nad malim državama – drama o klasnom nasilju koje se brutalno provodi i cirkulira na makro i mikro razinama neoliberalno kapitalističkog društvenog ustroja. Blanka Bart Hajoš za ulogu Majke je dobila Nagradu hrvatskog glumišta za glavnu žensku ulogu u kategoriji drame za najbolja umjetnička ostvarenja.

Od ostalih gostovanja, na repertoaru je 25. svibnja "San ljetne noći" u produkciji HNK Osijek te 28. svibnja "Simone, fragmenti" u izvedbi prvakinje drame HNK u Zagrebu, Alme Price i najboljeg hrvatskog jazz - pijaniste te kompozitora Matije Dedića.

Rezervacije su moguće na tel. (020) 321 088 / e-mail: blagajna@kmd.hr // Online prodaja: ulaznice.hr

0 Komentara:

Komentiraj članak