Priznala momku da je trudna, a on ju šokirao: 'Neplodan sam!' (VIDEO)

Priznala momku da je trudna, a on ju šokirao: 'Neplodan sam!' (VIDEO)

Kanal ViralBrothersa postao je bogatiji za još jednu podvalu koju će ova djevojka sigurno pamtiti sve do kraja života jer je momak na podvalu odgovorio - podvalom.

Podvala koju je pripremila svojem momku djevojci sa snimke se jako obila o glavu. Naime, nakon što mu je pred skrivenom kamerom 'priznala' da je trudna, on je prvo pomislio kako se radi o podvali. No, ona ga je razuvjerila i tu su počeli problemi.

Naime, on ju je na njeno zaprepaštenje optužio za prevaru. Kako su se stvari razvijale dalje u jednom joj je trenutku i priznao da je neplodan i da ne može imati djecu

A onda se počeo smijati. Naime, mladić je primijetio kameru i jednostavno prihvatio igru. Djevojci je vratio istom mjerom.

Ipak, sve ono što rade ViralBrothers treba uzeti sa zrnom soli. Sav njihov materijal temelji se na podvalama i osvetama pa nije nemoguće da je dobar dio toga i namješten

Iako, jedan od njihovih prvih prankova zastrašujuće je stvaran i sigurno spada među najbolje i najbrutalnije podvale koje smo ikada vidjeli.

0 Komentara:

Komentiraj članak