PRIRODNI AFRODIZIJACI Hrana kojom možete stvoriti 'romantičan ugođaj

PRIRODNI AFRODIZIJACI Hrana kojom možete stvoriti 'romantičan ugođaj

Zanima vas kako hranom možete stvoriti “romantični ugođaj”?
Budući da kuhanje bez odjeće iz očitih razloga nije preporučljivo (čak ni Jamie Oliver nije se okušao u tome) svejedno možete koristiti sljedeće prirodne afrodizijake, pišu finirecepti.net.hrDodajte ove namirnice na sljedeći popis za kupovinu, a ako niste u vezi gledajte na to sa svjetlije strane – više čokolade za vas!

Avokado

 

Kao dodatak njegovoj svilenkastoj teksturi i bogatom okusu, avokado sadrži i velike količine vitamina E, koji pomaže tijelu u proizvodnji hormona kao što su testosteron, progesteron i estrogen.

Kamenice

 

Osim što pojačavaju razinu cinka u vašem organizmu, istraživanja su pokazala da kamenice sadrže aminokiseline koje aktiviraju izlučivanje spolnih hormona.

Čokolada

 

Tamna čokolada pomaže u povećanju dopamina, ključnog neurotransmitera u našem mozgu koji je zaslužan za percipiranje užitka.

Čili papričice

 

Čili papričice stimuliraju izlučivanje endorfina zbog kojega ćete biti u jako dobrom raspoloženju, a također povećavaju i puls što može izazvati osjećaj uzbuđenja.

Banane

 

Banane mogu povećati izlučivanje testosterona, a bogate su i kalijem te vitaminom E koji će podići razinu energije i izdržljivost.

Kava

 

Kofein ubrzava otkucaje srca i cirkulaciju što može dovesti do povećanog uzbuđenja.

Lubenica

 

Roza boja ovog voća rezultat je visoke razine likopena, za kojeg se pretpostavlja da opušta krvne žile i poboljšava cirkulaciju.

Šlag

 

U slučaju šlaga na postoje znanstveni razlozi, ali iz očitih razloga uvršten je na ovaj popis!

0 Komentara:

Komentiraj članak