Primoštenski Superuho festival dovodi svjetska alternativna glazbena imena

Primoštenski Superuho festival dovodi svjetska alternativna glazbena imena

Peto izdanje SuperUho Festivala održat će se od 6. do 8. kolovoza 2018. u istom prekrasnom prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica, koji se nalazi u neposrednoj blizini jedne od najljepših Jadranskih plaža.Festival je izrođen kao nastavak odlično Terraneo festivala, kojeg organizira ponajbolja hrvatska koncertna agencija Žedno Uho.

Od nedavno su poznati svi izvođači koji će nastupiti u kolovozu u Primoštenu, a od danas i raspored nastupa izvođača po danima.

Na ovogodišnjem SuperUhu nastupaju: Ride, Turbonegro, !!!, John Maus, Trail Of Dead, Pallbearer, Algiers, No Age, Earthless, Blue Hawaii, Pick A Piper, Šumski, Nlv, Crvi, Porto Morto, Them Moose Rush, Tyger Lamb i Harvo Jay.

 

 

Ugodna i produktivna suradnja s telekomunikacijskom tvrtkom Iskon – generalnim sponzorom svih dosadašnjih izdanja SuperUho festivala – nastavlja se i novim izdanjem, obećavajući puno zanimljivih popratnih sadržaja, pogodnosti i poklona za posjetitelje. Osim Iskona veliku potporu SuperUhu nastavljaju pružati i glavni pokrovitelji Općina Primošten te Turistička zajednica Općine Primošten.

Nakon što je festivalski kamp dvije godine zaredom bio krcat pokazalo se da njegovo prošlogodišnje povećanje na dvostruko veću površinu neće biti dovoljno pa za ovu godinu najavljujemo njegovo daljnje širenje i dodatno uređenje terena kako bi boravak festivalskih gostiju bio čim ugodniji. Kamp će biti otvoren već 4. kolovoza u 12:00 sati i radit će sve do 9. kolovoza do 12:00 sati.


Za dva uvodna dana koji će prethoditi glavnom festivalskom programu pripremaju se dodatni sadržaji koje ćemo organizirati u suradnji s DORF festivalom i pravovremeno o svemu izvijestiti.

Festivalske ulaznice su u prodaji po cijeni od 250 kuna, a kamperske se mogu kupiti već za 120 kuna. Dakle, komplet koji omogućava posjetu svim zbivanjima u sklopu festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj lokaciji u ovom prvom promotivnom paketu koštat će samo 370 kuna, a navedene će cijene vrijediti sve do 30.6. Nakon 30.6. cijene festivalskih ulaznica će biti 290 kuna (do 6.8.) te 320 kuna (na ulazu), a cijene kamperskih ulaznica će biti 150 kuna do kraja festivala.

 

Festivalske, kamp i dnevne ulaznice se mogu kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima:

Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb
Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25), Primošten
Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik
CD Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik
Caffe bar Basket (Domovinskog rata 42), Split
Dallas Music Shop (Splitska 2), Rijeka
te putem web shopova Rockmarka i Dirty Old Shopa.

Vidimo se u Primoštenu na SuperUho glazbenom butiku - festivalu kojemu je glazba bitna!

Linkovi:

http://www.superuho.com/
https://www.facebook.com/zedno.uho?fref=ts

https://www.facebook.com/Superuho.festival?fref=ts
https://twitter.com/SuperUho
http://instagram.com/superuho.festival/

0 Komentara:

Komentiraj članak