Prijave na Papercraft i radionice izrade holograma za mlade

Prijave na Papercraft i radionice izrade holograma za mlade

Na Papercraft radionici će polaznici izrađivati maske i figure životinja od kartona prema zadanom predlošku, koje će na kraju radionice moći odnijeti sa sobom.
U četvrtak 14. listopada u 19:30 će se održati Papercraft radionica, a u petak 15. listopada Radionica izrade holograma u Centru za mlade Dubrovnik. Radionice su namijenjene mladima (od 7. razreda osnovne škole i starije).

Broj mjesta na radionicama je ograničen, a za radionice se potrebno prijaviti preko ove poveznice: https://forms.gle/UCJi4Ls5MNPXR1tJ6

Obavezno je donijeti maske na radionice sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Na Papercraft radionici će polaznici izrađivati maske i figure životinja od kartona prema zadanom predlošku, koje će na kraju radionice moći odnijeti sa sobom. Na radionici izrade holograma polaznici će se prvo upoznati što su hologrami i na koji način se mogu napraviti. Zatim će izrađivati projekcijske piramide za tablete i pametne telefoen, na kojima će projiciriati holograme.

Papercraft radionicu organiziraju Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika. Radionicu izrade holograma organiziraju Informatički klub Futura i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku.
 

0 Komentara:

Komentiraj članak