PREUZEO STVAR U SVOJE RUKE Gol i bos regulirao promet

PREUZEO STVAR U SVOJE RUKE Gol i bos regulirao promet

Prošlog tjedna Beograd je pogodio nevrijeme biblijskih razmjera, jaka kiša uzrokovala je i poplavu u 20 dječjih vrtića, a 6 tisuća kućanstava je ostalo bez struje. Problema je bilo i na prometnicama, a pojedine ceste bile su potpuno potopljene, piše 100posto.hr

No, iz potopa u kojem se niti Noa s arkom ne bi želio zateći, isplivao je pomalo smiješan, ali i nekako otužan video snimljen kraj zgrade Narodne skupštine. Naime, na glavnom raskrižju Trga Nikole Pašića i Bulevara kralja Aleksandra nepoznati je muškarac u svoje ruke preuzeo ulogu nadležnih organa jer, naime, policije nije bilo na vidiku, i sam regulirao promet. Ovaj izraz krajnje frustracije pojačan je činjenicom da je čovjek bio gol i bos, odnosno, od odjevnih predmeta na sebi je imao jedino kratke hlače. 
Neki su ovaj potez svog sugrađana u komentarima dočekali s odobravanjem, neki spekuliraju da je čovjek prometni policajac u civilu koji se slučajno tamo zatekao, a neki su se osvrnuli na žalosnu činjenicu da je, pored onih kojima su ovakve stvari dužnost, došlo vrijeme da građani preuzimaju stvari u svoje ruke.

"Da dođe policija... Pa neće valjda po kiši regulirati promet" i "Sjećam se davne vijesti kako je neka baba sama sebi pokušala operirati želudac. E pa svi ćemo tako", samo su neki od komentara na ovaj potez ogorčenog građana. 

Kako saznajemo iz komentara, policija se pojavila 45 minuta kasnije, no tada je već i semafor proradio, iako je policijska postaja od te lokacije udaljena svega 300 metara.0 Komentara:

Komentiraj članak