Preminuo pjevač Aaron Carter

Preminuo pjevač Aaron Carter

Pjevač Aaron Carter je umro u 34. godini, piše TMZ.

Pjevač je pronađen mrtav u subotu u svojoj kući u Lancasteru u Kaliforniji. Izvori za TMZ kažu da je pjevač pronađen mrtav u kadi oko 11 sati po lokalnom vremenu, a na mjesto događaja brzo je došla policija s detektivima. Izvori iz policije kažu za TMZ da su u subotu, u 11 ujutro, primili poziv te da se muškarac utopio u kadi.

Prema TMZ-u, detektivi istražuju smrt kao ubojstvo, ali je medijima rečeno da je to standardna procedura. Službeni uzrok smrti nije poznat i vjerojatno neće biti objavljen dok se ne završi obdukcija i objavi izvješće mrtvozornika.

Carter se proslavio kao dječja zvijezda s hitovima poput I Want Candy i That's How I Beat Shaq, a bio je poznat i po tome što je bio mlađi brat Backstreet Boysa Nicka Cartera.

Nakon što je njegov prvi album prodan u milijun primjeraka, Aaronov drugi album, Aaron's Party, utrostručio je taj broj te je postao redovit gost na Nickelodeonu. Aaron je također bio na turneji s Backstreet Boysima tijekom njihovog procvata jer je njegov stariji brat Nick bio dio iznimno popularnog boy benda.

Carter nije sakrivao da se borio s ovisnošću te da je imao ozbiljnih problema s mentalnim zdravljem, prenosi Index.

1 Komentar:

Komentiraj članak