Premijer Zoran Milanović medijski je najpopularniji političar u Hrvatskoj, na drugom mjestu Bandić

Premijer Zoran Milanović, tijekom mjeseca srpnja 2015. godine, bio je medijski najpopularniji političar u Hrvatskoj. Na drugom mjestu je Milan Bandić, a odmah iza njega slijedi predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Istraživanje je provedeno na stranici GoSucker.
Istraživanje je za portal OKO proveo www.gosucker.com. Istražili smo medijsku popularnost sljedećih političara: Tomislav Karamarko, Zoran Milanović, Milan Bandić, Radimir Čačić, Mirela Holy, Ivo Josipović, Vesna Pusić i Kolinda Grabar Kitarović. Kao kriterij istraživanja odabran je period od posljednjih mjesec dana uz relevantnost odučivanje od preko 70%.

Premijer Zoran Milanović, tijekom mjeseca rpnja 2015. godine, bio je medijski najpopularniji političar u Hrvatskoj. Na drugom mjestu je Milan Bandić, a odmah iza njega na ljestvici popularnosti nalazi se predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Slijede ministrica Vesna Pusić, predsjednica Grabar Kitarović, Radimir Čačić, Ivan Vilibor Sinčić, a bivši predsjednik Josipović na osmom je mjestu ove liste.

O premijeru Milanoviću najviše se pisalo na portalima direktno.hr i dnevno.hr. Objevljano je ukupno 905 članaka, u kojima se premijerovo prezime spominje ili u naslovu, ili na samom početku teksta.

Detaljna analiza za mjesec srpnaj 2015. godine prikazana je u tablici koja se može pogledati OVDJE.

Na stranici www.gosucker.com prikazuju se najnovije i najpopularnije vijesti sa svih relevantnih hrvatskih portala. Vijesti je moguće pretraživati u realnom vremenu.

Posebnost stranice je mogućnost kreiranja mail upozorenja, ukoliko se pojavi neka nova vijest ovisno o traženom pojmu.

Medijska popularnost: srpanj 2015. godine

0 Komentara:

Komentiraj članak