Predstavljene zvijezde sa četiri kontinenta na svečanom otvorenju DUD BOWLA

Nakon motivacijskog predavanja Mihovila Španje u nedjelju, jučer su mali igrači jučer prvi put odmjerili snage i osjetili miris terena. Zadan je ritam turniru, a atmosfera se zakuhala u trenutku kada je došlo vrijeme za svečano otvorenje u 19 sati. Župske mažoretkinje samom su događaju dale poseban ugođaj te su svojom koreografijom očarale 80 vršnjaka iz cijelog svijeta.
Grupa Convivo očarala je modernim i urbanim robo plesom koji su okupljeni vrlo rado pokušali imitirati. Direktor turnira, Pasko Barović uputio je par riječi okupljenima i još jednom zahvalio svima što su popratili ovaj hvalevrijedan turnir.

„Izuzetno sam ponosan na cijeli tim i na ovu djecu i njihove trenere. Mala su to djeca koja su već sada veliki ljudi, a to su prepoznala i velika imena u svijetu tenisa. Brad Gilbert, koji je obilježio najvećim dijelom karijeru neponovljivog Andre Agassija poslao je na ovaj turnir svog najboljeg igrača Tokii Adachia iz Japana.“, kazao je ponosno Barović.

Valja nadodati da je i Bob Brett koji je trenirao i našeg Gorana Ivaniševića također na ovaj turnir uputio i svoju najboljeg igrača Chrisa Spyrou iz Grčke. Dobra atmosfera vlada na terenima Tenis Centra Dubrovnik, a za danas je organizirano i zajedničko druženje za sve sudionike i roditelje besplatno prikazivanje filma u Cinestaru.

Svakodnevni se eventi nastavljaju u smjeru druženja i spajanja dubrovačke dječice sa svojom generacijom iz cijelog svijeta.

Convivo plesna skupina, Župske mažoretkinje koje djeluju od 2008. godine kao udruga mažoretkinja Župe Dubrovačke broje sedamdesetak cura od četiri do četrnaest godina.

0 Komentara:

Komentiraj članak