Predstavljanje knjige Karmen Kmetović Prkačin "Od mrvice do lavice"

Predstavljanje knjige Karmen Kmetović Prkačin "Od mrvice do lavice"

Knjiga opisuje autoričin put preobrazbe od mrvice koja je ljubav zamijenila strahom, do lavice koja je ponovno zavoljela sebe i napokon počela živjeti život punim plućima. Na putu osobnog razvoja dala je otkaz, prošla je bolan proces raskidanja veza s dragim ljudima i iskusila neimaštinu.

U suradnji s Dubrovačkim knjižnicama, u četvrtak, 26. svibnja s početkom u 19:30 sati u Saloči od zrcala održat će se predstavljanje knjige Od mrvice do lavice autorice Karmen Kmetović Prkačin. Knjigu će, uz autoricu, predstaviti Sonja Šumić i Bartul Vlahović, osnivači nakladničke kuće Fragment i Iris Domazet Malobabić, poduzetnica i vlasnica Adriatic Concierge agencije i brenda Unique Adriatic Villas.

Djelo Od mrvice do lavice na vrlo jednostavan i duhovit način govori o osobnoj transformaciji inspiriranoj životnim temama u kojima se može pronaći svaki čitatelj. Stavljajući na papir ugodne i manje ugodne trenutke svoga postojanja, autorica se vodila mišlju kako ono što nju inspirira može poslužiti čitatelju da otpusti strah, da se prihvati i zavoli u svojoj nesavršenosti.

Knjiga opisuje autoričin put preobrazbe od mrvice koja je ljubav zamijenila strahom, do lavice koja je ponovno zavoljela sebe i napokon počela živjeti život punim plućima. Na putu osobnog razvoja dala je otkaz, prošla je bolan proces raskidanja veza s dragim ljudima i iskusila neimaštinu. No, svaka bolna situacija naučila ju je da postane jača, da se zavoli i da na kraju živi slobodno, ispunjeno i autentično.
Knjiga je namijenjena svakomu tko želi spoznati kako slijediti svoju svrhu i biti svoj.

O autorici Karmen Kmetović-Prkačin:

Svoje školovanje je započela na Pravnom fakultetu gdje je diplomirala socijalno pravo. Magistrirala je socijalnu psihijatriju i sociopatologiju na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Članica je Europske udruge za psihoterapiju (EAP) i Međunarodne udruge za hipnozu (IHA).

Do sada je izdala dvije bestseller knjige “Vodič za sretan brak“ i “Vodič za razvod“, psihološko- pravne priručnike.
U svom individualnom i grupnom psihoterapijskom radu prvenstveno je posvećena odnosima; partnerskim, obiteljskim i poslovnim. Učeći klijente kako upravljati stresom pomažem im pronaći unutarnji mir, ostvariti i uživati harmonične i razumijevanjem ispunjene odnose.

Osmislila je prvi hrvatski online edukativni program "Tajna sretnog braka". Kao voditeljica i stručna suradnica sudjelovala je na brojnim radionicama i projektima. U zdravstvu je radila 15 godina, a od 2018. godine započela je privatnu praksu u savjetovalištu UMUS-a.

 

0 Komentara:

Komentiraj članak