PREDSJEDNIČKI HOROSKOP Što zvijezde kažu o Škoru, Milanoviću, Kolindi i Pernaru

PREDSJEDNIČKI HOROSKOP Što zvijezde kažu o Škoru, Milanoviću, Kolindi i Pernaru

Ovogodišnja predsjednička utrka luđa je no ikada, a podrška građana kandidatima koji se natječu mijenja se iz dana u dan. Čak ni najiskusniji politički analitičari ne mogu predvidjeti pobjednika, a ankete kao i uvijek pokazuju sasvim oprječne rezultate, piše 100posto.
Zbog toga smo o rezultatima predsjedničkih izbora i šansama pojedinih kandidata za zasjednu na 'željezno prijestolje' Pantovčaka upitali zvjezdoznanca. Što zvijezde misle o našim predsjedničkim kandidatima otkrio nam je astrolog i tarot majstor Teo Ljubić. Crveni Mag na prošlim je predsjedničkim izborima bio prvi koji je pravilno prognozirao pobjedu KGK pa smo ga upitali kako stoje ovogodišnji kandidati.

Ovoga puta mu je, kaže, puno teže prognozirati izborni rezultat jer su zvijezde nesklone gotovo svakom od kandidata koji se natječu. Saturn je u jarcu što znači i u području politike, a ta je planeta teško i loše aspektirana u gotovo svim natalnim kartama predsjedničkih kandidata.

Kolinda Grabar Kitarović

„Aktualna hrvatska predsjednica horoskopski je Bik, podznak Vodenjak s Mjesecom u Biku. Njen rejting pada po manjem postotku nego što raste onaj Miroslava Škore koji bi ju mogao ugroziti, no neće. Njen drugi protukandidat pak potrošna je roba i narod ga se zasitio pa će vrlo vjerojatno predsjednica d biti i ove izbore“, smatra Crveni Mag.

„Predsjednica zbog tranzitnog Urana mora pripaziti na tradicionalno biračko tijelo koje ima pod kontrolom (Bik), no ne smije nasjedati na jeftina podmetanja oponenata kroz medije. U tijeku samih izbora, trebala bi proraditi na pridobivanju braniteljskog biračkog tijela. Odnos tranzitnog Saturna spram natalnog mogao bi joj donijeti uspjeh, ako pridobije konzervativno biračko tijelo i desni centar. Lijevi centar ionako će glasati za nju kao protest Milanoviću“, kaže Crveni Mag.

„Mora se i maniti priča o jogi i istočnjačkim religijama. Narod ju voli, ali ako želi pobjedu, morala bi se držati zadanih puteva i tradicionalnih priča. Ona je fantastična glumica pa neka se nastavi smiješiti u direktnom kontaktu s biračima i neka govori o obitelji i tradiciji, a ne o astrologiji“, iskreno će Crveni Mag te dodaje da bi morala i proraditi na savjetnicima i pronaći one koji imaju sluha za tradicionalno.

„Predsjednica je stesala liniju, ali nije izgubila bikovske atribucije što je odlična kombinacija. Ne bi joj bilo loše da promijeni frizuru. Punđe bi trebala izbjegavati jer podsjećaju na one kakve je nosila Jovanka Broz. U zadnje vrijeme 'fura' samo punđu. Radije neka raspusti svoju zlatnu kosu“, dao je diskretan modni savjet predsjednici Crveni Mag te ističe da je aktualna predsjednica jedan od rijetkih predsjedničkih kandidata koja nema problem sa svojim egom.

„To je zbog podznaka u Vodenjaku, koji ju i otvara prema alternativi. Ako već želi govoriti o alternativi, neka govori o glagoljaškoj tradiciji i stoljeću sedmom, to je Hrvatima bliže“, smije se Teo.

Zoran Milanović

„Zoran Milanović je Škorpion, podznak Vaga, a mjesec mu je u Biku. Trenutno je pod snažnim utjecajem Neptuna na njegov natalni Saturn. To konkretno za njega znači donošenje pogrešnih odluka i procjena zbog uzimanja savjeta od onih koji se prave da su mu saveznici, a zapravo su mu neprijatelji. On takvima, nažalost, vjeruje“, govori Ljubić te dodaje da to nije jedini problem bivšeg premijera.

„Milanović ima pogrešan odnos spram vjernika i tu će izgubiti velik dio birača. To će mu zbog lošeg odnosa Jupitera i Neptuna u tranzitu doći glave. Naravno, političke. Tranzitni Saturn radi mu opasan aspekt spram ascendenta pa će Zoran izgleda nauditi sam sebi“, smatra astrolog te dodaje da bi Milanović trebao proraditi i na vizualnom domu.

„Mora nešto učiniti sa svojim tenom. Ako ništa, barem neka stavlja puder. I ja se pudram kad vodim emisiju, bez toga se ne ide pred kamere. Zbog svoje škorpionske prirode Milanović je tvrdoglav pa ga mnogi doživljavaju kao trojanskog konja iako to u stvari nije. Potezi koje vuče slični su potezima HDZ-a. i on bi trebao proraditi na savjetnicima“, kaže Teo koji misli da je Zoran 'potrošena priča'.

„I on je pobjegao kao Sanader pa ga narod tako percipira, kao pobjegulju. Izgubio je izbore i otišao. Sanader je bar imao oproštajku, a on ni to. Zbog podznaka u Vagi, fali mu odlučnost. Jak je kao i KGK zbog Mjeseca u Biku pa su oni najizgledniji za drugi krug“, prognozira Ljubić.

Miroslav Škoro

„Škoro je Lav s mjesecom u Raku. Zbog tranzitnog Saturna spram natalnog Mjeseca ima lošu artikulaciju prema većem dijelu naroda, a to bi ga moglo koštati ako na vrijeme ne stvori podršku običnih birača. Pjevanje nije dostatno za politički uspjeh“, kaže astrolog te ističe da Škoro, kao i svaki horoskopski Lav mora raditi na svom egu.

„Ako ćeli politički uspjeh, mora maknuti sebeljublje. Mjesec u raku je dobar aspekt, ali Lav je u prvom planu. Dobro bi mu došlo da više provodi vremena u narodu, s biračkom bazom, a da daje manje populističkih izjava poput one o ljetovanju i vikendicama. Bilo bi mu bolje da je spomenuo ponovno otvaranje Golog otoka“, šali se Ljubić.

„Škoro je sve postigao zahvaljujući HDZ-u, a narod to pamti i neće mu oprostiti što ga sada napada, a bio mu je dobar kada ga je postavio za diplomata ili u Croatiju Records“, zaključuje.

Ivan Pernar

„Pernar je Vaga mjesec Vaga. Ima izrazito loš odnos natalnog Neptuna spram tranzitnog Saturna u vrijeme predsjedničkih izbora. To sve komplicira. I odnos natalne Venere i Marsa prema tranzitnom Saturnu mu nije dobro aspektiran“, analizira Mag. 

Više pročitajte ovdje.

0 Komentara:

Komentiraj članak