Poznata manekenka Sandra Šerbec otvoreno: Volim svoj posao, istinski uživam i ponosna sam na uspjehe

Poznata manekenka Sandra Šerbec koja je tako mlada, a već veoma uspješna u manekenskim vodama nazočila je snimanju Modnih izazova zagrebačkim ulicama, ali i sa poznatom manekenkom Stefany Hohnjec je bila na snimanju s knjigom Modni izazovi ispred tzv. Bandićevih fontani.
Sandra i Stefany su se fotografirale pred fotoobjektivom poznatog zagrebačkog fotografa Domagoja Biondića koji je ovim fotografijama još jednom pokazao i dokazao svoju profesionalnost, strast za poslom kojim se bavi, volju za radom i veliku preciznost kod fokusiranja na kreiranje fotografije.

U kratkom intervjuu od pet pitanja manekenka Sandra Šerbec izrazila je svoje dojmove sa snimanja i otkrila kako je bilo surađivati sa Stefany Hohnjec.

Po čemu su u modnom smislu prepoznatljive tzv "Bandićeve fontane" i kako Vam je bilo na snimanju  upravo na tom mjestu?

Tzv, „ Bandićeve fontane“  su prilikom gradnje digle veliku prašinu, a  kad su puštene  u rad većina građana Zagreba je oduševljena izgledom toga dijela grada.  Uz modernu arhitekturu Nacionalne sveučilišne biblioteke , predivan park pun cvijeća, Bandićeve fontane daju izgled prave europske metropole kakve i zaslužuje naš glavni grad. Kako se na tom mjestu vizualno spajaju razni stilovi gradnje , uređenja okoliša i sl. puno umjetnika , fotografa , modela  koristi taj prostor za svoje umjetnićke radove. Tako je i naša ekipa iskoristila tu ljepotu za snimanje ,a po završetku snimanja svi smo bili i više nego zadovoljni dobivenim rezultatima.

Kako je prošla suradnja sa Stefany Hohnjec?

Stefany  je jedna izuzetno draga i vedra osoba, oduševila me sa svojim zaraznim osmijehom, pozitivnim stavom prema svemu. Sve što je fotograf zamislio, Stefany i ja smo odradile s lakoćom i s osmijehom na licu. Bilo mi je predivno iskustvo raditi s takvom osobom,  ponešto sam uspjela i naučiti od nje. Nadam se da ćemo jednog dana ponovo imati priliku raditi skupa.

Što mislite o Modnim izazovima općenito i planirate li u budućnosti surađivati?

Bila mi je velika čast i zadovoljstvo biti dio snimanja za brend Modni izazovi. Knjiga na jednom mjestu obuhvaća sve ono što me uveseljava, dizajnere, revije i općenito opisuje svijet mode. Svakako preporučam svima koji su dio modnog svijeta  ali i sve one koje vole modu da pročitaju knjigu.

Oduševila me opuštena atmosfera koja je vladala tijekom cijelog snimanja, a uz puno smijeha cijelo snimanje je uspješno i profesionalno odrađeno. Nadam se , da će mi se jednog dana, opet pružiti prilika da budem dio Modnih izazova.

Izvrsno vam je pristajao ljubičasti šešir,  je li inače nosite šešire i što mislite o dress kodu za održano snimanje?

Moram priznati da ponekad volim nositi šešire, pogotovo ljeti . Štite od sunca, ali su i predivan modni dodatak koji daje poseban look.  Dress kod za ovo snimanje je bio veoma interesantan .Za mene vrijedi ono pravilo: manje je više. Imali smo jednostavne uske bijele haljine koje savršeno pristaju uz tijelo, a šeširi su se super uklopili i dali nam posebnu dozu šarma , sekspila. Čak smo, u jednom dijelu snimanja, imali i ljubičaste balone. Cijela ta ljubičasto-bijela priča je naizgled vrlo jednostavna, ali opet jako posebna.

S obzirom da ste dosad odradili mnogo snimanja što je najteže, kod tog posla koji vi radite i više nego uspješno?

Zbilja uživam u ovome poslu kao što se i vidi. Kao i u svakome poslu, postoje dobri i loši dani. Ne bi rekla da u ovome poslu ima napornih stvari jer ako nešto zbilja voliš onda i istinski uživaš u svakom trenutku. Ponekad mi zna biti teško i dosadi ti. Na snimanjima svaki fotograf ima svoju viziju, šminka, frizura, sve mora biti savršeno. Ali kad vidiš rezultate tog snimanja onda sve zaboraviš i izuzetno si ponosan na dobivene rezultate. Na modnim revijama, također sve mora biti besprijekorno tako da svi moraju biti i više nego zadovoljni od dizajnera do publike .Ali kao što se kaže, ono što se mora nije teško. A najvažnije je, da volim svoj  posao, istinski uživam i ponosna sam na  uspjehe. Nadam se da ću još dugo uživati u manekenstvu i veselim se svakoj budućoj suradnji.

Jelena Hendić, foto: Domagoj Biondić

0 Komentara:

Komentiraj članak