Poznat li identitete žrtava tragične nesreće kod Novske

Poznat li identitete žrtava tragične nesreće kod Novske

Tri osobe izgubile su život u strašnom sudaru vlakova u naselju Rajić između Novske i Okučana. Među njima je i strojovođa s 33 godine staža, gotovo pred mirovinom, Mario Gusak.

Od jedanaestero ozlijeđenih u stravičnoj željezničkoj nesreći njih sedmero zbrinuto je u bolnici u Novoj Gradiški, troje u Slavonskom Brodu, a jedno u Pakracu. Osmero od 11 ozlijeđenih strani su državljani. Nitko od ozlijeđenih nije životno ugrožen, a za sada nema podataka o drugim stradalima, donosi Večernji list.

Večernji list je neslužbeno doznao identitete žrtava tragične nesreće. Osim strojovođe  koji je bio dugogodišnji zaposlenik Hrvatskih željeznica s 33 godine radnog staža, hrvatski branitelj i otac troje djece, s njim  je u lokomotivi smrtno stradao kondukter HŽ-a, ali i kako doznaju i maloljetni sin drugog strojovođe, Gusakovog kolege iz Zagreba.

Ministar zdravstva Vili Beroš izrazio je sućut obiteljima poginulih.

"Izražavam najiskreniju sućut obiteljima poginulih te želim brzi oporavak ozlijeđenima u sudaru vlakova kod Novske. Zahvaljujem se svim žurnim službama i našim djelatnicima OB Nova Gradiška, OB Slavonski Brod i OB Pakrac na brzoj reakciji i zbrinjavanju svih ozlijeđenika", napisao je na Twitteru.


0 Komentara:

Komentiraj članak