Poznat identitet ubijenog Crnogorca koji je propucan u glavu na Zrću

Poznat identitet ubijenog Crnogorca koji je propucan u glavu na Zrću

Jutros oko 6 sati policija je zaprimila dojavu kako je u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Riječ je o jednoj od plaža uz popularno Zrće. Kako se vidi po jednoj snimci koja kruži društvenim mrežama, do sukoba je došlo ispred jednog noćnog kluba.

Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem. Ozlijeđeni muškarac je u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu prema bolnici preminuo. Na mjestu događaja provodi se očevid te je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja.

Ubijen je mlađi muškarac, a kako se čini, upucan je u glavu. Na mjesto događaja odmah je dotrčalo više osoba, uglavnom mlađih stranaca koji su se tu zatekli. Okrenuli su upucanog mladića i počeli oživljavanje. U međuvremenu je došla i hitna pomoć, ali muškarcu nije bilo spasa.

U brutalnom smaknuću koje se dogodilo jutros na Zrću ubijen je 38-godišnji crnogorski državljanin Goran V., donosi Index.hr.

Policija provjerava jesu li ubojica i ubijeni koristili lažne dokumentePolicija, kako se doznaje, provjerava i identitete uhićenog i ubijenoga kako bi otklonili sumnju da su koristili lažne dokumente.

Nakon policijskog kriminalističkog istraživanja i podizanja kaznene prijave osumnjičeni će biti predan pritvorskom nadzorniku. Potom slijedi ispitivanje u državnom odvjetništvu te dovođenje sucu istrage koji će odlučiti o istražnom zatvoru.

0 Komentara:

Komentiraj članak