Potvrdio New York Times! Korčula je IN mjesto koje trebate posjetiti u 2016!

Potvrdio New York Times! Korčula je IN mjesto koje trebate posjetiti u 2016!

Među poznatim i slavnima iz javnog života Hvar je među omiljenijim destinacijama na hrvatskoj obali, no časopis New York Times tvrdi da je njegova stidljiva susjeda Korčula, mjesto koje treba posjetiti u ovoj godini.
Otok Korčula našao se na 17. od 52 mjesta svijeta koje treba posjetiti u 2016. godini prema mišljenju prestižnih dnevnih novina New York Times.

'Većina otoka je uglavnom netaknuta, te je prošarana malim ribarskim selima i šljunčanim plažicama. Umjesto zadržavanja u starom dijelu grada Korčule koje se smatra rodnim mjestom Marka Pola, unajmite motor i krenite prema zapadu.

Putujte kroz maslinike i bujnu vegetaciju, a skrenite i s puta kako bi isprobali korčulansko bijelo vino Grk u nekolicini šarmantnih obiteljskih vinarija,' piše New York Times uz preporuku za posjet našem prekrasnom dalmatinskom otoku.

S obzirom da je riječ o dnevnim novinama na čije se digitalno izdanje pretplaćuje oko milijun čitatelja iz Sjedinjenih Američkih Država i ostatka svijeta, riječ je o prekrasnoj reklami za Hrvatsku i njenu obalu.

0 Komentara:

Komentiraj članak