TORTURA

POTRESNA ISPOVIJEST SPLIĆANKE ‘Muž me zaskoči i deset puta na dan, opsjednut je seksom,dođe mi da se ubijem’

“Živim sama sa suprugom, on i ja smo vršnjaci. Tijekom dana kod nas borave i naša dvojica unuka, jedan vrtićkog, a drugi osnovnoškolskog uzrasta”, počinje svoju ispovijest 72-godišnja Splićanka za Slobodnu. Htjela je ostati anonimna prije svega jer se plaši osude okoline, jer iako bi na prvi pogled njezina priča mogla djelovati simpatično, duboko je tragična. Njezin suprug je svakodnevno prisiljava na seks, nerijetko i više puta na dan, piše Net.hr.

Kaže kako je i u mladosti uvijek bio dominantan, ali da joj to nije smetalo i rado se, kako kaže, upuštala u intimne odnose sa suprugom. Njezin libido je vremenom nestao, ali suprug se nije smirio. A život joj je postao pakao otkako je suprug “otkrio” lijekove.

“Sada je počeo uzimati lijek i želi seks više puta na dan. Seks traje kratko, nekada i ne uspije, ali me progoni i do deset puta na dan. Sav je obuzet isključivo razmišljanjem o seksu”, drhtavim glasom govori Splićanka, Kaže kako unučad šalje u dućan samo kako bi je mogao uhvatiti na samo.

Stalno je plačljiva, a najviše se boji da ih uhvate unuci

“Ja sam stara i nisam više za te stvari, a njemu ne mogu to objasniti”, dodaje.

No problem je mnogo veći od toga da se njoj “ne da”. Seksualni odnos joj je bolan, a učestalo prisiljavanje na seks potpuno je uništilo njezinu psihu. Kaže kako je stalno napeta i nemirna, trese se i ispadaju joj stvari jer stalno strahuje kako će je zaskočiti. Brine je i kako bi ih unuci mogli uhvatiti jer napaljeni suprug ne čeka da ostanu sami.

‘Opsjednut je otkad je došla ta tableta’

“Ako unuke više ne može poslati ‘po nešto’, onda me doziva da dođem u WC ‘nešto vidjeti’ ili ‘oprati’. Dolazi mi da se ubijem. Ne mogu više”, plače gospođa.

“S njim se ne može uopće razgovarati. Moje suze na njega ne djeluju. On je opsjednut otkad je došla ta tableta”, zaključuje.

Komentiraj članak

Komentari