Potraga za savršenim muškarcem svela se samo na jedno!

Potraga za savršenim muškarcem svela se samo na jedno!

Žene koje nisu u vezi prestale su tražiti 'gospodina pravog' i odlučuju se skrasiti s onim za kojeg smatraju da bi mogao biti dobar otac njihovom djetetu, pokazalo je, između ostalog, najnovije istraživanje.
Kad dođu u određene godine, žene prestaju tražiti muškarca koji ima sve u paketu: zdravlje, dobar izgled, inteligenciju i smisao za humor, pokazalo je najnovije istraživanje.

Umjesto toga tragaju za muškarcem koji će biti dobar otac njihovoj djeci, čak i ako ne zadovoljava ostale kriterije koji su im nekada bili važni.

Nadalje, istraživanje u kojem je sudjelovalo 2.000 žena pokazalo je i da je svaka deseta udana žena u brak ušla samo zato jer je silno željela roditi dijete.

Čak 60 posto žena izjavilo je da su požalile jer su ipak trebale čekati 'gospodina pravog'.

Trideset i pet posto žena smatra da su propustile priliku postati majke samo zato jer su čekale 'savršenog muškarca', a ima i onih koje su se majčinstva odrekle zbog karijere.

Mnoge od njih uvjerene su da nikada ni neće naći odgovarajućeg partnera te razmišljaju o tome da same osnuju obitelj.

Spomenut ćemo i da je glumica Minnie Driver (41) odlučila sama odgajati svoje dijete jer ne želi ući u brak s partnerom koji joj ne odgovara, a January Jones čak ne želi ni otkriti ime oca svog djeteta.

Doktorica Magdy Asaad, koja radi u londonskom Centru za plodnost, navodi da sve više single muškaraca i žena dolazi u centar sa željom da sami zasnuju obitelj s obzirom da im godine prolaze.

'Vremena su se promijenila i danas je puno prihvatljivije biti single roditelj nego što je to bilo prije 30-ak godina', objasnila je.

Trećina singl žena izjavila je da ako ne nađu 'onog pravog' dok još mogu postati majke, razmišljaju da budu samohrane majke, a 35 posto žena smatra da je bolje imati jednog dobrog roditelja nego dva loša.

Njih čak 80 posto smatra da mnogi ljudi uzimaju djecu zdravo za gotovo.

0 Komentara:

Komentiraj članak