Poslušajte novu pjesmu Ankice Grossi i Igora Cukrova

Poslušajte novu pjesmu Ankice Grossi i Igora Cukrova

Nakon ovogodišnjih singlova ”Papar i med” te nedavno objavljenog singla ”Gdje god da krenem”, Igor Cukrov nam danas predstavlja novu pjesmu ”Zbog nas”, koju je snimio kao duet zajedno s nadarenom pjevačicom Ankicom Grossi.

Kao i mnoge dosadašnje Igorove pjesme, ova također govori o ljubavi sa posebnim naglaskom na toleranciju, jer kako kaže pjesma “život nije samo hir…“, ponekad “treba uzet zrak prije no što prijeđeš prag….“

Također treba napomenuti da je ovo jedan od rijetkih Igorovih singlova, gdje su svi instrumenti glazbeni instrumenti snimljeni uživo pa to pjesmi daje posebnu čar i snagu same melodije. Zanimljivo je napomenuti da su svi glazbenici iz ovog projekta prihvatili sudjelovati na pjesmi već na pravo slušanje, tj. čim su dobili prvu demo snimku.

Glazbu za pjesmu ‘Zbog nas’ je napisala Vesna Žagar-Radovanić, tekst Krunoslav Krapec, dok je za aranžman zaslužan prof. Ognjen Gravora. Tu su još i neizostavni back vokali Daria Hodnik i Vladimir Pavelić Bubi.

Što se tiče instrumentala, violinu je svirao Val Bakrač, gitare Boris Dugi-Novački Zamba, bubnjeve izuzetno nadareni Mario Klarić a klavirsku dionicu je svirao Ognjen Gravora. Na ovu identičnu melodiju, pjesma je snimljena i na engleskom jeziku, no uz znatno izmijenjeni tekst i u malo drugačijem aranžmanu. Premijera za Hrvatsku i inozemstvo biti će kada se završi snimanje prikladnog video spota.

Nadamo se da će uz ovu pjesmu Igor i Ankica pridobiti još više novih fanova te da će ostati duboko urezana u vašim srcima još dugo, dugo vremena.0 Komentara:

Komentiraj članak