Posebna regulacija prometa povodom održavanja 3. Dubrovačkog međunarodnog polumaratona i humanitarne     utrke 5K

Posebna regulacija prometa povodom održavanja 3. Dubrovačkog međunarodnog polumaratona i humanitarne utrke 5K

Sportsko turistička manifestacija Du motion: Runners' Days Dubrovnik u subotu je započela s održavanjem, a središnji dio manifestacije Du motion: Runners' Days Dubrovnik održat će se u nedjelju kada su na rasporedu dvije utrke: Međunarodni dubrovački polumaraton i humanitarna utrka 5K. U utrkama će sudjelovati više od tisuću i pol trkača iz Hrvatske i inozemstva.
Sukladno donesenoj Odluci nadležnog ureda Grada Dubrovnika i suglasnosti PU Dubrovačko-neretvanske, ovim putem obavještavamo sugrađane da će u nedjelju 30. travnja za vrijeme trajanja utrke Polumaratona i 5K na području Grada Dubrovnika u vremenu od 9 do 13.30 sati, biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila na slijedećim prometnicama:

Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle,  Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno.

Molimo sugrađane da tijekom održavanja navedenih utrka poštuju upute redara i policijskih službenika na terenu i da se pridržavaju privremene regulacije prometa, te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj međunarodni športski događaj protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju.

0 Komentara:

Komentiraj članak