PORAZ BEZ BAZENA, IZ IZOLACIJE: Jugaši izgubili od Pro Recca 10:0

PORAZ BEZ BAZENA, IZ IZOLACIJE: Jugaši izgubili od Pro Recca 10:0

Utakmica Pro Recco - Jug trebala se odigrati danas, no Dubrovčani se nisu ukrcali na let za Milano.

Nije se odigrala utakmica 8. kola Lige prvaka protiv prvaka Europe Pro Recca zbog slučajeva koronavirusa u momčadi. Kako piše Dubrovački Dnevnik, trojica igrača Juga pozitivni su na testiranju, ali još najmanje šestorica moraju u izolaciju jer im je od primitka drugog cjepiva proteklo šest mjeseci. Dubrovčani stoga nisu bili u mogućnosti otići u Italiju.

"Kako je i bilo najavljeno, utakmica Pro Recco – Jug Adriatic osiguranje koja se trebala igrati danas u Milanu registrirana je rezultatom 10:0 za talijansku momčad stoji u dopisu iz krovne europske organizacije vodenih sportova. Kako se navodi, u ovogodišnjem natjecanju LEN Lige prvaka nije moguće odgađati utakmice i u slučaju nedolaska pojedine momčadi iste se registriraju rezultatom 10:0.

Podsjetimo, nekolicina jugovih igrača bilo je pozitivno u nedjelju na testiranju na COVID u Beogradu, a ostatak momčadi koji je bio u neposrednom kontaktu sa zaraženima morat će izolaciju. Uz od prije ozlijeđene igrače, Jug Adriatic osiguranje nije mogao skupiti potrebnih sedam igrača za nastup," stoji na internetskim stranicama VK Juga.

 

0 Komentara:

Komentiraj članak